Avui arriba un nou drone per als amants dels drones, arriba el nou dron Hubsan H117s Zino. Aquest nou quadcopter forma part de la gamma de Hubsan de drones accessibles per a tots els públics. Això apropa mes l’activitat de volar a les persones amb menys recursos. Pel que els nous aficionats d’aquest passatemps, tenen una bona opció en el nou model.

Hubsan Zino H117S

El Hubsan H117s Zino posseeix una càmera de UHD amb resolució 4k, i que a més funciona amb Gimbal, donant així més estabilitat. La mateixa compta amb una estabilització de vídeo en tres eixos, que permet un vídeo estable i fluid. L’equip també compta amb una ranura per targeta Micro SD, que pot expandir la memòria fins a 64 GB. I a més, pot fer fotos panoràmiques, les quals es fan amb diverses preses, variant l’angle.

Hubsan Zino H117S

El Hubsan H117s Zino posseeix bateria de 11.4 V i 3000 mAh que permet una autonomia de fins a 23 minuts. És clar, sempre és important no esperar que la bateria es descarregui en vol, així que el més probable és que es pugui volar durant uns 19 minuts. Té un pes de 700 grams, el qual permet un vol lleuger, sense cap problema. D’altra banda, té unes dimensions bastant compactes, sent 30.4 cm de llarg, 25.2 cm d’ample i 9 cm d’alt. Aquestes característiques fan molt fàcil la tasca de transportar-lo. A més, en ser plegable és fàcil de portar a qualsevol lloc.

Una característica molt important de cada drone és la distància a la qual es pot allunyar l’equip del comandament. En el cas del Hubsan H117s Zino, aquest és de fins a 1 km, de manera que es pot arribar a una bona distància. És clar, s’ha de recordar que el més important és mai perdre de vista el drone. Pot arribar a una velocitat de fins a 60 km / h.

Hubsan Zino H117S

El drone té les propietats d’enlairament i aterratge automàtic, una altra molt bona característica per als novells. D’altra banda, posseeix la característica de retorn automàtic a casa, el qual funciona amb un GPS incorporat. Si vols endinsar-te al món del pilotatge de drones, pots comprar aqui aquest model. També és capaç de detectar de manera semiautomatica subjectes seleccionats. A més, posseeix l’opció de seguir les imatges, per la qual és molt fàcil fer-lo servir per gravar vídeos d’alta qualitat.

Hubsan Zino H117S

Sobre el comandament del drone, compta amb l’espai per col·locar un Smartphone que servira com a pantalla de la càmera. El mateix treballa amb sistemes Android i IOS, però ha de descarregar-se amb anterioritat l’aplicació X-Hubsan. El senyal és transmesa per Wifi de 5.8 GHz, el qual permet un retorn de vídeo i qualitat HD.

Les millors ofertes per aconseguir el Hubsan Zino H117S mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

Hubsan Zino H117S

Sense despeses d'enviament o amb les despeses d'enviament incloses en els preus. El preu pot variar segons impostos.

Scroll to Top
Scroll to Top