Dins de les marques mes populars de drones aquesta Hubsan, la qual acaba de presentar el seu primer dron 4K de menys de 250 grams. El ZINO MINI PRO ve equipat amb una càmera de 48 MP instal·lada en un cardan de 3 eixos, una autonomia de vol ultrallarga i una impressionant durada de la bateria. Sobre el paper, sembla posicionat en algun lloc entre el DJI MINI 2 i l'Air 2.

Hubsan Zino Mini Pro

El ZINO MINI Pro és el primer dron de classe 250g amb un sistema avançat per evitar col·lisions. L'innovador sistema de percepció de l'espai en 3D pot reconèixer objectes davant, darrere i sota de l'aeronau.

Hubsan Zino Mini Pro

La seva càmera UHD a bord és capaç de gravar vídeos 4K amb fins a 30 fps utilitzant la compressió H.265 / HEVC. Gràcies a la taxa de bits de vídeo màxima de 200 Mbps, les seqüències haurien de ser nítides. La càmera compta amb un zoom de 6x que acosta els subjectes, molt útil per a la fotografia de la vida salvatge.

Hubsan Zino Mini Pro

Gràcies a la comunicació Syncleas de tercera generació de Hubsan, l'abast de l'ZINO MINI Pro és de 10Km. La transmissió de vídeo en temps real té una resolució de 1920 × 1080 @ 30fps amb 20Mbps. La durada de la seva bateria és encara més impressionant en la seva categoria de pes. Segons les especificacions anunciades, pot romandre en l'aire fins a 40 minuts.

Les millors ofertes per aconseguir el Hubsan Zino Mini Pro mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

Hubsan Zino Mini Pro

Sense despeses d'enviament o amb les despeses d'enviament incloses en els preus. El preu pot variar segons impostos.

VIDEO

Desplaça cap amunt
Scroll to Top