Avui us parlarem del robot aspirador iLife V5S Pro, jo he adquirit un per usar-lo a casa i les sensacions que em aquesta oferint són molt bones, pel que estic molt satisfet del resultat de l’ús d’aquest robot aspirador, per si coneixeu la versio normal d’aquest robot que ja no es fabrica, la principal diferència rau en el seu motor ja que aquest s’ha substituït per un altre lleugerament més silenciós però sobretot mes durador en ser completament estanc evitant d’aquesta manera que la brutícia que pugui introduir-se dins la màquina acabi danyant-li.

ILIFE V5S Pro

Sobre el seu funcionament, els sensors funcionen excel·lentment, reduint la velocitat quan tenen una paret o moble a prop per no danyar-lo, però si netejar la brutícia on més se sol acumular. L’algoritme és molt més eficient que l’anterior ja que és capaç de sortir de les situacions més complexes, com un entramat de cadires i de forma molt ràpida sense quedar prou feines encallat. Ara l’algoritme té dos modes, d’una banda intenta cobrir tota la superfície mitjançant ziga-zagues per posteriorment fer el mateix amb els laterals, d’aquesta manera quedés tot net d’una forma molt eficient per tractar-se d’un robot sense capacitat d’establir un mapa en no disposar de sensors làser, només infrarojos i se centrés sobretot en aquells llocs on se sol acumular més brutícia.

ILIFE V5S Pro

Per descomptat, mitjançant el comandament és possible programar-lo perquè tots els dies netegi a una hora determinada, que li faci un repàs als laterals o bé utilitzar la funció espot perquè se centri en un punt on hàgim detectat molta brutícia. Igual que l’anterior model és capaç de pujar per sobre de les catifes i evitar caure per les escales. I quan la seva bateria aquest esgotant-se, tornar-se de forma automàtica a la seva base per recargase.

ILIFE V5S Pro

A nivell tècnic, l’iLife V5S PRO té una potència de aspirat de 850 pascals, i només arriba als 55 decibels pel que tot just ens molestés. Pel que fa a la durada de la bateria dir-vos que té una autonomia d’unes dues hores, més que suficient per netejar correctament tota la casa. No vull oblidar-me de comentar de què disposa disposa de funcion mopa canviant el tanc de la pols per un altre inclòs amb aigua a on tindrem la possibilitat d’introduir unes gotes de sabó, de manera que també és capaç de fregar la casa, per descomptat, no és tan eficient com la seva funció d’aspiradora ja que es limita a anar dosificant l’aigua i passar la mopa, però ajuda.

Les millors ofertes per aconseguir el ILIFE V5S Pro mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

ILIFE V5S Pro

CUPON: BGCNVF5S

Sense despeses d’enviament o amb les despeses d’enviament incloses en els preus.

Scroll to Top
Scroll to Top