Avui us portem el nou iLife V8S el qual és mes una nova versió del V5S ja que en el trobem característiques similars a les d’aquest model pel que no és un V7S renovat. Com ocorria en el V5S incorpora funció de mopa i per a això només haurem de substituir el dipòsit per a la pols pel tanc d’aigua. Tot s’ha de dir, el resultat no és comparable al d’un fregat manual però la nostra casa farà olor a net donant-li un toc final a l’escombrat per aspiració.

iLife V8s

La característica més destacable és que no té raspall inferior amb el que necessités un menor manteniment al no haver d’desembolicar una i altra vegada pèls i pelusses de l’però no serà tan eficient a l’hora de netejar estoretes i catifes, per a això ja comptem amb la V7S i la A4 entre d’altres models. Si en tu casa no hi ha moltes catifes en aquest cas el V8S és el teu aspiradora ideal.

iLife V8s

El iLife V8S compta amb 10 sensors entre els quals es troben sensors d’obstacles per infrarojos o detectors d’altures per evitar caigudes així com sensors de cantonades. El sistema de navegació segueix sent aleatori però s’ha millorat gràcies al nou algoritme d’iLife batejat com i-Move 2.0 que es diferencia sobretot en què se l’ha incorporat la característica d’IA per la qual cosa l’aspiradora serà capaç d’aprendre i anar fent- millor amb cada aspirat optimitzant rutes i evitant xocs.

Compta amb una bateria de 2.600 mAh li atorgués una autonomia de 80 minuts, temps més que suficient per netejar qualsevol casa i garanteix un gran nombre de cicles de càrrega i descàrrega abans que perdi part de la seva capacitat. Quan detecti que li queda poca bateria tornarà de forma automàtica a la base per recarregar-se.

iLife V8s

Com és habitual compta amb diverses maneres de neteja, en aquest cas quatre, que són comuns a la resta de aspiradores iLife i pràcticament de qualsevol marca, amb la seva manera Acte que és el que utilitzarem per defecte, la manera Max que és el més sorollós però el que millor aspira, la manera puntual que ens netegés a consciència una zona determinada en la qual trobem molta pols i la manera vora que li donarà un repàs a totes les vores i cantonades que és on més se sol concentrar la brutícia.

iLife V8s

Aquesta versió compta amb la novetat de tenir una pantalla LED o sigui que per fi podrem programar-la des del mateix aparell perquè comenci la neteja a una hora determinada, com per exemple quan ens anem a la feina. També ens mostrés altres dades com la manera de neteja elegit o el nivell de pressió de l’aire.

iLife V8s

Gearbest 266€AQUINOU

Sense despeses d’enviament o amb les despeses d’enviament incloses en els preus.

Scroll to Top