Per fi ha arribat l'oportunitat que estaves esperant per comprar un iPad barat, aquestes d'enhorabona, perquè ara pots aconseguir el nou iPad Air versio 2020 amb un preu realment temptador.

iPad Air 2020 10,9

Ens referim a l'iPad Air (2020) model WiFi de 64 GB amb pantalla Retina de 10,9 ", processador A14 Bionic Neural cerca, compatibilitat amb Apple Pencil 2 i Smart Keyboard, que pots comprar ara a Amazon amb enviament gratuït, fet que suposa un 18% de descompte sobre el seu preu habitual.

Aquesta nova revisió de l'iPad Air es troba a molt poca distància de l'iPad Pro, el model més potent, preparat per a ús professional i el que té el preu més elevat, i l'iPad "normal" de 9,7 ", un model bàsic, amb gran acceptació en el món educatiu i un preu molt moderat, però molt menys potent.

iPad Air 2020 10,9

Apple ha decidit tornar a presentar un dispositiu de la gamma Air per cobrir la gamma intermèdia, oferint una tablet de grandíssima qualitat, amb unes característiques tècniques molt interessants i una pantalla més gran que el model bàsic (10,9 "enfront de 9,7 "), amb potència i capacitat de sobres per a la immensa majoria d'usuaris.

Un altre detall molt interessant de l'iPad Air (2020) és que és compatible amb l'Apple Pencil 2 de 2n generació, que fins ara era exclusiu de l'iPad Pro, de manera que podràs escriure de forma precisa a la suite ofimatica d'Apple o en aplicacions ofimaticas .

iPad Air 2020 10,9

També incorpora connector per al nou Smart Keyboard, un afegit molt demandat pels usuaris i que fins ara era exclusiu de la gamma d'iPad Pro. A l'utilitzar-la gaudiràs d'una experiència molt similar a la d'un ordinador portàtil, amb l'afegit de la pantalla tàctil i la gran lleugeresa de la tablet d'Apple. Això si, tingues en compte que tots dos accessoris (Apple Pencil i Smart Keyboard) es venen per separat.

Les millors ofertes per aconseguir el iPad Air 2020 10,9 mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

iPad Air 2020 10,9 64 GB

Sense despeses d'enviament o amb les despeses d'enviament incloses en els preus. El preu pot variar segons impostos.

VIDEO

Scroll to Top
Scroll to Top