Us presentem a la que és sens dubte una de les millors scooters elèctrics del moment, el Janobike 2000W, diem això a causa de les seves prestacions generals, estem parlant d’una velocitat màxima de 70 Km / h, i disposa d’una autonomia de 80 km, molt superior a la resta de la competència.

Janobike 2000W

Aquest scooter ve amb un doble motor de 1000W en cadascuna de les seves rodes, que com hem dit anteriorment li permet aconseguir fins a 70 Km / h, pot pujar pendents de fins a 35 graus, de manera que podràs pujar amb el la majoria de pendents. I perquè veieu el sorprenents que són les seves especificacions, sobretot en acceleracio és capaç de passar de 0 a 30 Km / h en 5 segons, al·lucinant.

Janobike 2000W

Disposa d’una bateria de liti de 18650 mAh, que li permet tenir una autonomia de fins a 80 km. Com és normal bateria tan gran doncs triga entre unes 5 i 8 hores perquè aquest carregada completament, de manera que normalment la carregarem per la nit.

Ja que aconsegueix assolir altes velocitats necessita un sistema de frens a l’altura, pel que disposa de discos de fre activat mitjançant un sistema hidràulic de fre a les dues rodes. Acompanyat d’un sistema de recuperació d’energia. Igual que necessita un bon sistema de frens, ve acompanyat d’un sistema d’amortidors a l’altura, que ens farà la CONDUCION molt agradable als sots, aqui hem de dir que les rodes són inflables, el que també ajuda. La càrrega màxima de l’escúter serà de 200 Kg.

Janobike 2000W

El scooter ve acompanyat de llums tant davant com darrere, que ens permetran veure bé quan conduïm de nit i que ens vegin la resta persones i vehicles. Disposa d’un display al manillar que ens mostrés les dades usuals, velocitat, autonomia, etc. Fins i tot podrem carregar el nostre smartphone connectant a scooter.

Janobike 2000W

Aquest scooter aquesta fabricat en alumini i ferro, tant per donar-li rigidesa i estabilitat al scooter, com evitar que malgrat molt. Es pot plegar, el que ens facilita deixar-lo en qualsevol racó de casa. Sens dubte un gran scooter, que ens facilités la vida.

Janobike 2000W

Banggood 1178€AQUIACTUALITZAT

Sense despeses d’enviament o amb les despeses d’enviament incloses en els preus.

Scroll to Top