Presentem la nova Xiaomi Jimmy JV53 és una aspiradora de mà sense cables amb les prestacions més tops a un preu inigualable. Si la Xiaomi Jimmy JV51 ja va ser sorprenentment bona la Jimmy JV53 ve per superar-la en tot.

En primer lloc la potència de la Jimmy JV53 ha augmenteu fins als 425W superant a la Dyson V8, per tant també ho fa a la potència de succió amb un total de 125AW que garantida una neteja profunda. El motor sense escombreta és digital, de 100.000 rpm.

Jimmy JV53

Tot i així, millorant la potència de motor, també millora la seva bateria. Aquesta aspiradora de mà d’Xiaomi compta amb 2.500 mAh equivalent a 45 minut d’ús a màxima potència. El temps de càrrega baixa fins a les 4 hores a diferència de les 5 hores que necessitava la seva antecessora.

L’aspiradora de mà Xiaomi Jimmy JV53 ens permet múltiples funcions a diferència dels aspiradors convencionals. A més, es pot desmuntar i utilitzar de peu com amb la mà ja que és molt lleugera. El corró principal és de 55mm de diàmetre.

El filtre HEPA d’alt rendiment de què disposa aquesta Jimmy JV53 filtra la pols fina i el separa de la brutícia. Gràcies a això aconsegueix eliminar tots els àcars i pèls de la casa, el fabricant ens assegura acabar amb el 99% de la brutícia.

Jimmy JV53

Cal destacar que inclou fins a 5 capçals diferents per a cada tipus d’ús com a sòl, catifes, sofàs, sostre … És ideal per a aquelles persones que tenen mascotes a casa i deixen sempre pèl per tot arreu.

Característiques de la Jimmy JV53

  • Potència: 425W
  • Velocitat de l’motor: 100.000 rpm
  • Potència de succió: 125 W
  • Bateria: 2.500 mAh
  • Temps de càrrega: 4 hores
  • Capacitat de el dipòsit de pols: 0.5L
  • Soroll: 78dB

Les millors ofertes per aconseguir el Jimmy JV53 mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

Jimmy JV53 Lite

CUPON: BGJV53LITE

Jimmy JV53 Normal

CUPON: BGCZ53JM

Sense despeses d’enviament o amb les despeses d’enviament incloses en els preus.

Scroll to Top