Presentem aquest sorprenentment portatil Kuu Laitnin G3 aquest 15,6 polzades a més rebaixa el seu preu des de la versió anterior amb Ryzen 5400U, cosa que esperem sigui la norma en aquests portàtils a partir d'ara amb uns preus massa elevats. La seva configuració inclou 8 o 16 GB de RAM de tipus LPDDR4 Dual Channe i un SSD de 512 GB el que ens garanteix poder utilitzar-lo amb soltesa des del primer moment.

Kuu Laitnin G3

En el seu disseny destaca el seu cos de metall, marcs de pantalla de 6 mm, teclat retroil·luminat amb 4 nivells de brillantor i un lector d'empremtes dactilars integrat al botó d'arrencada. La pantalla IPS té una mida de 15,6 polzades amb resolució FHD de 1920 x 1080 píxels i inclou en el seu marc superior una càmera web de 1MP amb micròfon.

El portatil Kuu Laitnin G3 inclou una APU AMD Ryzen 5 4600H de sis nuclis i dotze fils que arriba als 4 Ghz en mode turbo i incorpora una GPU Radeon Vega 6. Un xip que compta amb una refrigeració amb un parell de ventiladors i heat pipes.

Kuu Laitnin G3

Per connectivitat sense fils comptem amb Wifi de Doble Banda i Bluetooth 4.2, pel que fa a connectors tenim en els laterals dos ports USB 3.0, jack d'àudio de 3,5 mm i dos connectors USB Type-C compatibles amb càrrega ràpida de 87W PD, dades i sortida de vídeo. La bateria és de 48 Wh que ens donarà unes 6 hores d'ús mentre el sistema operatiu és Windows 10 i disposa d'un parell d'altaveus.

Les millors ofertes per aconseguir el KUU Laitnin G3 mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

KUU Laitnin G3 8GB/512GB

Sense despeses d’enviament o amb les despeses d’enviament incloses en els preus.

VIDEO

Scroll to Top