Avui volem parlar-vos al blog d’un d’ells, en concret de l’SmartWatch o rellotge esportiu Lenovo E1, un model amb un disseny esportiu i una corretja. I que en certa manera és semblant a l’Bip d’Xiaomi i que ara trobem rebaixat.

Lenovo E1

En l’apartat de la pantalla el Lenovo E1 incorpora una pantalla de 1,33 polzades amb una resolució nativa de 120 × 120 píxels, una pantalla a color amb un vidre 2.5D i vores corbs que s’adapta perfectament a la caixa i que evités que es facin ratllades i que permet un maneig fidel i senzill del seu panell tàctil entrant a les diferents funcions de forma ràpida i eficaç.

Lenovo E1

Incorpora totes les funcions que puguem necessitar per a una bona monitorizacion, de fet incorpora 7 maneres esportius, mesurament o alertes contra sedentarisme, monitor de son, monitor de ritme cardíac, posicionament GPS, podòmetre, i ens permetrà realitzar un control de les calories consumides així com les distàncies recorregudes durant les nostres activitats.

Com és habitual el SmartWatch compta amb Bluetooth per poder aparellar amb el nostre telèfon mòbil, d’aquesta manera no hi haurà notificacion o crida que ens perdem, a més el Lenovo E1 també ens permetrà controlar la càmera fotogràfica de l’movil de forma remota, així com el reproductor de musica.

Lenovo E1

Incorpora una bateria de 180mAh al seu interior, bateria què ens promet una autonomia de 10 dies amb tots els sensors actius i un ús mitjà i que aconsegueix uns 25 hores de temps d’espera amb una càrrega completa d’aproximadament 2 o 4 hores de recàrrega.

Les millors ofertes per aconseguir el Lenovo E1 mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

Lenovo E1

Gearbest 29€AQUIACTUALITZAT
Gearbest 36€AQUI
CUPON: T42132FC8F227001

Sense despeses d’enviament o amb les despeses d’enviament incloses en els preus.

Scroll to Top
Scroll to Top