Si ets dels afortunats que tens una PS5, o aquestes comptant els dies per fer-te amb la teva nova consola PlayStation 5 i poder estrenar-la, un dels accessoris indispensables amb els que hauries explicar és aquest comandament multifuncion específicament dissenyat per a la consola amb què podràs gaudir còmodament de totes les seves funcions.

PS5 Remote Control

Aquest comandament a distància multimèdia et permet accedir directament als menús de la PlayStation 5, però també serveix perquè sense haver de buscar un altre comandament puguis encendre o apagar el teu televisor o ajustar el seu volum (en cas que sigui compatible amb l'IR integrat) .

A més, també et permet navegar per veure continguts com pel·lícules i sèries de serveis en streaming com NetFlix, Disney +, YouTube o Spotify ja que integra 4 botons d'accés directe, o fins i tot accedir a discs Blu-Ray si compres la versió amb lector de discos de la consola. Et encantarà seu elegant disseny minimalista en color blanc, a joc amb la consola i la resta d'accessoris de la gamma.

PS5 Remote Control

Amb aquest complet comandament a distància podràs obrir aplicacions exclusives per PS5 en un obrir i tancar d'ulls, i reproduir qualsevol vídeo de forma tan facil i comoda com si fos el comandament de la teva Smart TV.

Les millors ofertes per aconseguir el Mando a distancia PS5 mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

Mando a distancia PS5

Sense despeses d'enviament o amb les despeses d'enviament incloses en els preus. El preu pot variar segons impostos.

Scroll to Top
Scroll to Top