Meizu llança al mercat Meizu Pop Wireless, un model amb un disseny semblant als AirPods d’Apple i Samsung Gear IconX, la veritat és que aquests auriculars no deixaran a ningú indiferent per les seves característiques, a més de resultar molt més econòmics que els models d’Apple i Samsung, curiosament bans d’entrar en el món de la telefonia movil Meizu era un referent en el sector de l’àudio, és per això que no sorprèn que els auriculars de la signatura siguin capaços d’oferir grans prestacions a un gran preu, i prova d’ això són els Meizu Pop.

MEIZU POP Wireless

Els Meizu Pop busquen ser considerem com una alternativa competitiva enfront dels AirPods d’Apple, cosa que altres abans que ells van tractar d’aconseguir i que segurament segueixin tractant després. No obstant els Meizu Pop, són uns auriculars amb unes especificacions mes que dignes, de fet incorporen un diafragma de Grace o que els aporta una qualitat d’àudio digna d’esment, així com un disseny modern, elegant i minimalista.

Ara anem a passar a parlar de les prestacions de l’auricular, aquests compten amb Bluetooth 4.2, al seu interior compten amb un diafragma de grafè que ens oferirà una gamma de sons equilibrats a alta freqüència millorant les baixes perquè la reproducció sigui el més fidel a la realitat possible. Segons la signa aquest model treballa en rangs de freqüència d’entre els 20Hz i els 20KHz, amb una sensibilitat de 101db a 1KHz, una potència de 5 MW i una impedància de 16 ohms.

MEIZU POP Wireless

També integren un micròfon de qualitat per poder emprar-los com mans lliures, cosa que ja és gairebé indispensable en uns auriculars Bluetooth. Cal esmentar que a més aquests auriculars es controlen a través de sensors tàctils situats en el propi auricular a traves dels quals podrem reproduir música, canviar la cançó, pausarla, atendre una trucada.

MEIZU POP Wireless

Pel que fa al seu disseny compten amb unacarcasa sintètica d’alta durabilitat i robustesa, la qual ve totalment segellada per aportar un acabat estanc que permeti que siguin resistents a l’aigua gràcies a la protecció IP-X5 també seran resistents a la suor de manera que podrem emprar-los mentre ens entrem o exercitem, una cosa que també afavorirà el seu escàs pes de 5,8 grams al ser uns auriculars ultra lleugers i còmodes de portar. El mateix estoig d’emmagatzematge és també el seu carregador, amb tan sols introduir-los en l’estoig els auriculars es carreguessin, avisant-nos quan la recàrrega aquesta completa, recàrrega que ens aportés una autonomia d’unes 12 hores d’ús, i que podrem recarregar de forma inalambrica ja que és compatible amb la càrrega sense fil i l’estandar de càrrega ràpida Qi, encara que també podrem recarregar a través de la connexió micro USB, la bateria dels auriculars és de 85mAh i té una durada d’unes 3 hores de reproducció contínua.

MEIZU POP

Gearbest 61€AQUI
CUPON: QY2QF9E542U44

Sense despeses d’enviament o amb les despeses d’enviament incloses en els preus.

Scroll to Top
Scroll to Top