Xiaomi ha sumat el Mijia 1S 4K Laser Projector a la família, sent el tercer projector 4K que la companyia ha llançat a l'mercat, encara que a Espanya només venen oficialment el model Full HD. La companyia tenia el meu Laser Projector 4K, i el Mijia Laser Projector, els quals són fàcils de diferenciar entre si perquè un és blanc i l'altre és negre.

Mijia 1S 4K Laser Projector

El nou model 1S compta amb diverses millores. Per començar, trobem una brillantor que és un 30% superior amb 2000 lúmens ANS I. Altres característiques es mantenen, com la resolució 4K. El contrast és de 3000: 1 i compta amb descodificació de HDR10. Compleix amb l'estàndard Rec.709 amb un delta i de 2,9, i utilitza làser ALPD 3.0.

Amb tot això és capaç de projectar imatges en mides d'entre 80 i 150 polzades amb un factor de projecció de 0,233: 1, podent oferir fins a 100 polzades de grandària a només 24 cm de la paret. Per evitar danys en la visió, compta amb un sensor antiojo, de manera que, si algú s'interposa entre la paret i la imatge projectada, es redueix la brillantor a l'mínim.

Mijia 1S 4K Laser Projector

A nivell d'àudio trobem també altaveus incorporats i descodificació de Dolby i DTS-HD, amb PatchWall preinstal·lat com a sistema operatiu, que està basat en Android i compta amb multitud d'apps de Xiaomi. A més, és compatible amb la IA de XiaoAI de la companyia, podent usar l'assistent de veu inclòs en el comandament. A nivell intern trobem 16 GB de memòria interna, 2 GB de RAM, i el processador Amlogic T968-H, que és el mateix que incorporen els anteriors projectors.

La durabilitat de la bombeta és de més de 25.000 hores, equivalent a 4 hores a el dia durant 17 anys. Compta amb tres ports HDMI 2.0b, un USB 3.0, un port S / PDIF, un port Ethernet i WiFi. El consum és de fins a 300 W a el màxim de brillantor, i de 0,5 W en mode estalvi d'energia.

Les millors ofertes per aconseguir el Mijia 1S 4K Laser Projector mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

Mijia 1S 4K Laser Projector

Sense despeses d'enviament o amb les despeses d'enviament incloses en els preus. El preu pot variar segons impostos.

Scroll to Top
Scroll to Top