Aquest PC compacte és una bona opció per a aquelles estades o escriptoris on no disposem de molt espai, perquè podrem col·locar on vulguem. És ideal, per tant, per a posar-lo darrera de qualsevol monitor o cantonada.

Mini PC Beelink U57

En el seu interior compta amb un processador Intel Core i5-5257U ha estat fabricat amb 14nm amb 2 nuclis i 4 cables que ofereixen una velocitat bàsica de 2.7GHz, però que són suficients per complir amb les tasques i els requeriments diaris i que pot treballar en la manera turbo que puja a 3.1GHz. Així mateix, si ens fixem en les seves gràfics, disposa d’una GPU Intel Iris 6100, que és molt més potent que la clàssica Intel HD Graphics. Amb això, podràs treballar amb el sense problemes, perquè, a més, es refreda gràcies a un ventilador intern.

Mini PC Beelink U57

La memòria base RAM, per la seva banda, és DDR8L de 3 GB i al costat d’ella trobem un emmagatzematge més que suficient per poder guardar els nostres arxius favorits i importants. Aquest emmagatzematge és SSD disponible a 128 GB o 256 GB, de manera que és molt més ràpid que els discs durs convencionals, però, el millor de tot és que també et donarà l’opció d’expandir-gràcies a l’port SATA3 que porta amb si i que et permetrà afegir una unitat de disc de 2,5 polzades.

Mini PC Beelink U57

A part d’una connectivitat més que suficient per cobrir les teves necessitats bàsiques, ja que admet WiFi i Bluetooth 4.0. Inclou, també, un conjunt de 2 ports USB 2.0, 2 mes d’USB 3.0, a més d’un port de xarxa Gigabit, dues sortides de vídeo HDMI 1.4 per connectar diversos monitors, el lector de targetes microSD amb el qual, per cert, també podràs augmentar la seva emmagatzematge; un connector USB tipus C en la part frontal i un connector d’àudio de 3.5 mm perquè puguis sentir la teva música.

Les millors ofertes per aconseguir el Mini PC Beelink U57 mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

Mini PC Beelink U57 8GB/256GB

Sense despeses d’enviament o amb les despeses d’enviament incloses en els preus.

Scroll to Top
Scroll to Top