Avui anem a compartir amb vosaltres l’anàlisi que hem fet al Ninebot KickScooter ES2, és un patinet elèctric amb el qual podràs deixar-te portar mentre gaudeixes al màxim d’un trajecte de fins a 25 km d’autonomia. Gràcies als seus fars LED i reflectors podràs veure i ser vist per sentir-te totalment segur. Amb la Ninebot by Segway App tindràs un control total de l’estat de la teva patinet des del teu Smartphone. Sens dubte, el em ens encanta d’aquest patí elèctric és el seu disseny. A simple vista es poden apreciar les seves formes homogènies i arrodonides, l’absència de qualsevol cable o component que trenqui l’harmonia del conjunt i un estil esportiu molt atractiu. Tant les cobertes com les llantes de les rodes es podrien assemblar a un vehicle GT o esportiu.

Ninebot ES2

El patinet elèctric KickScooter ES2 Ninebot de Segway, aquesta proveït d’una bateria recarregable de liti d’alta potència que et permetrà arribar a una velocitat màxima de 25 km / h per portar-te a qualsevol part de forma fàcil i ràpida. Gràcies al fàcil sistema de plegat, tots els Ninebot by Segway KickScooters es poden plegar en poc temps i poden emmagatzemar-fàcilment en el teu cotxe o portar-los en transport públic, ocupant un espai mínim.

Ninebot ES2

Sal i viatja sense esforç dins d’un abast màxim de 25 km i a més, hi ha la possibilitat de poder instal·lar una bateria externa extra que pot potenciar l’autonomia arribant a un total de fins a 45km. Amb un pes total de 12.5 kg el KickScooter ES2 es troba a la mitjana dels patinets elèctrics que competeixen amb aquest model, i es pot dur a qualsevol part amb una sola mà, de manera que és el company de viatge ideal.

Ninebot ES2

La amortiguació de la roda davantera i els pneumàtics de gran diàmetre proporcionen un alt nivell de confort per al conductor, i és una cosa que et sorprèn ja que les rodes són massisses, evitant els molestos punxades, però com et deia el confort és molt alt, mentre que el seu fre mecànic i elèctric amb antibloqueig asseguren una distància segura de frenada.

Ninebot ES2

Durant el trajecte, el sistema de recuperacio d’energia és respectuós amb el medi ambient i s’assegura que no es perdi energia, mentre que l’Smart Battery Management System monitoritza de prop el rendiment de la bateria.

Ninebot ES2

El Ninebot Kickscooter ES2 porta una llum led davantera i llums de fre en els laterals del darrere. En frenar, els llums led en vermell parpellejaran indicant que el patinet aquesta frenant.

La sèrie KickScooter aquesta equipada amb una opció de control de creuer per a una major comoditat del conductor. Oci, compres o desplaçaments. I les velocitats oscil·laran entre els 15,20 i 25 quilòmetres per hora. Això resulta molt pràctic quan ens movem per calçades mes lentes, ja que no haurem d’estar constantment controlant la velocitat.

Ninebot ES2

Amb l’scooter podràs utilitzar l’app de Ninebot by Segway App, la qual és ben fàcil d’instal·lar i no has de registrar-te enlloc, cosa que s’agraeix. I ve amb les següents opcions mes importants: Bloqueja el teu vehicle amb la funció antirobatori, administra els ajustos de limiti de velocitat i control de creuer, s’obté diagnòstics sobre la condició del vehicle, revisa les teves estadístiques i mira el rànquing.

conclusion

El Ninebot Kickscooter ES2 pel que fa a nivell de conduccion és molt còmode, tot i tenir rodes massisses, la suspensió contraresta aquesta rigidesa aportant una conduccion còmoda i evitant punxades que solen arribar en els moments més inoportuns.

I a més, és un patinet molt bonic estèticament i compta amb molts detalls d’un model que ha cuidat el disseny. És un patinet elèctric per a adults que a nivell de prestacions, ofereix una velocitat màxima i autonomia dins de la mitjana de models del segment B1. Però l’opció de poder col·locar una bateria extra i gairebé duplicar l’autonomia és un gran punt a favor.

Ninebot ES2

Gearbest 359€AQUI
CUPON: GBES2GNC – GBB5ES2FR – GBES2CN099
Gearbest 471€AQUIACTUALITZAT

Sense despeses d’enviament o amb les despeses d’enviament incloses en els preus.

Desplaça cap amunt
Scroll to Top