Avui presentem el Ninebot Segway Max G30 porta totes les millores que estaves esperant. Ens preocupava no tenir massa autonomia, però ara el Max G30 disposa d’65km d’autonomia, traient-nos així les preocupacions de viatjar a llarga distància. Ja no ens preocupa la bateria, Ninebot Segway Max G30 aquesta equipat amb un paquet de bateries super de llarg abast, que inclou dos sistemes de càrrega de bateria

Ninebot MAX G30

Amb Ninebot Segway Max G30 podràs viatjar a una velocitat màxima de 25 km / h i sentiràs una estabilitat inigualable gràcies als seus pneumàtics de 10 polzades i sense càmera, el que fa una absorció d’impactes, còmode maneig i un caminar suau. A més, de minimitzar el manteniment. El Ninebot Segway Max G30 disposa d’un sistema de doble frens per a proporcionar una major estabilitat i capacitat de direcció.

Ninebot MAX G30

El patinet elèctric Ninebot Segway Max G30 ve a regalar-nos tot el seu color, amb una pantalla on mostra la velocitat, els codis d’error, manera conduccion, nivell de bateria i la connexió Bluetooth. Segway Max G30 també té llums davanteres, posteriors i reflectors, permetent així que sempre aquest visible i mes segur.

Ninebot MAX G30

Ninebot Segway Max G30 incorpora nova manera de vianants en el seu patinet electric permetent circular en zones de vianants a una velocitat màxima de 6 quilòmetres per hora. Cal destacar que a més seguiràs disposant de les maneres habituals ja en Segway: eco, estàndard i manera esportiu.

Les millors ofertes per aconseguir el Ninebot MAX G30 mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

Ninebot MAX G30

Sense despeses d’enviament o amb les despeses d’enviament incloses en els preus.

Scroll to Top