L’empresa Ninebot, a llançat al mercat el seu nou escúter, el Ninebot 9. Amb el qual espera seguir consechando el mateix èxit que amb els Xiaomi Ninebot Plus o el Xiaomi EUNI ES808.

Ninebot No. 9

El primer que ens trobarem en aquest Ninebot No. 9 és el seu motor de 500 W que propulsarà la roda davantera del nostre patinet. Podrem circular a una velocitat màxima de 20-25 km / h els que s’ajusta a les noves normatives i podrem superar pendents del 10%.

Perquè aquest patinet funcioni aquesta format per un conjunt de bateries de 52 Ah que ens donarà per recórrer uns 25 quilòmetres més o menys, però a més d’aquestes bateries, és possible adquirir un pack d’expansió de bateria que va fixat al pal del manillar i amb la qual podrem arribar a recórrer 45 quilòmetres més.

Ninebot No. 9

A diferència d’altres patinets, si que podem sortir quan aquesta plovent amb el patinet, ja que compta amb un cos principal compta amb protecció IP54 mentre que la zona que guarda la bateria compta amb protecció IP67.

El Ninebot No. 9 incorpora un doble sistema de frenada (fre elèctric i d’un altre mecànic) que redueix la distància de detenció a tan sols 4 metres si circulem a la seva velocitat màxima.

Aquest scooter munta 2 pneumàtics en format sòlid, amb la qual cosa evitarem punxades. I li permet suportar un pes de fins a 100Kg, segons el fabricant.

Ninebot No. 9 ES1

Gearbest 305€AQUIACTUALITZAT
CUPON: GBES0001 – GBES1QC
Gearbest 311€AQUIACTUALITZAT
Gearbest 314€AQUIACTUALITZAT

Sense despeses d’enviament o amb les despeses d’enviament incloses en els preus.

Scroll to Top
Scroll to Top