Avui us presentem el Ninebot One, el qual està disponible en dues versions: E+ i C+. Físicament les dues versions són idèntiques i amb tecnologia Segway MK2 patentada, i l’únic que canvia és la velocitat màxima i l’autonomia.

Ninebot One E+ y C+

Aquest espectacular scooter Ninebot One d’una roda porta incorporada una bateria millorada que és capaç de portar-te fins a una distància entre 20 i 25 km. I pot arribar a una velocitat màxima de 20 km / h. Compta amb un sistema d’última generació, híbrid i revolucionari d’estalvi d’energia que porta incorporat, que li permet recarregar-se quan frenes i anant costa avall. La roda giroscopica Ninebot One et proporcionés una sensació de conduccion unica.

Els pneumàtics del Ninebot One són capaços de rodar sobre tots els tipus de terreny sense cap problema ni grans esforços, tenen un gran rendiment i són de llarga durada. Per descomptat, el Ninebot One es pot co connectar al teu smartphone, gràcies a l’aplicacion gratuïta Ninedroid (iOS, Android) i et permet tenir un veritable quadre de comandaments, controlar els reglatge, entre d’altres funcions.

Ninebot One E+ y C+

Aquest Ninebot One és 100% electric és un mitjà de transport no contaminant i respectuós amb el medi ambient. Triga 4 hores a recarregar completament a través d’un simple endoll.

A manera de curiositat, les carcassa són intercanviable, pots adquirir diversos kits de colors diferents i anar canviant-quan vulguis. Compta amb Leds amb milers de colors diferents per fer de la teva monocicle elèctric tot un espectacle quan circulis de nit.

Ninebot One E+ y C+

Aquest monocicle elèctric d’una sola roda té un disseny ergonòmic, ja que la carrosseria de les seves parts laterals, s’adapta molt millor a les cames de cada persona. Això, sens dubte fa que la seva conducció sigui molt més natural.

Ninebot One C+

Gearbest 266€AQUIACTUALITZAT
Gearbest 269€AQUIACTUALITZAT
Gearbest 269€AQUIACTUALITZAT

Sense despeses d’enviament o amb les despeses d’enviament incloses en els preus.

Desplaça cap amunt
Scroll to Top