Avui farem l’anàlisi del OnePlus 6T després de diverses setmanes d’ús, i ho anem a començar pel seu interior, on ens trobem amb un Snapdragon 845 amb combinacions variades de memòria RAM que no baixen en cap cas dels 6 GB. En el nostre model de prova comptem amb 8 GB. Pel que fa a la memòria interna, es pot triar entre 128 i 256 GB, sense possibilitat d’ampliar-les de manera externa. Si a això li sumem un sistema operatiu com OxygenOS no fa mes que reforçar la fluïdesa total en tot el que fem amb aquest smartphone de OnePlus. Per tant, per molt exigents que siguin les aplicacions, transicions, multitasca, jocs, etc, tot ofereix una experiència excel·lent i sense cap problema ni decisió.

La pantalla de l’OnePlus 6T arriba a 6,41 polzades, a nivell tècnic estem davant d’una pantalla AMOLED amb resolució de 2340×1080 píxels que ens arriben per a una densitat de 408 ppp, i amb protecció Gorilla Glass 6. Això es tradueix en una nitidesa completa a simple vista. La relació d’aspecte és 19,5: 9. La brillantor màxim ens sembla més que suficient per poder usar el terminal amb garanties i comoditat en exteriors, adaptant ràpidament a diferents entorns.

Oneplus 6T

El OnePlus 6T utilitza el vidre com a material però ho fa amb un tractament especial, molt simular a un acabat esmerilat, OnePlus ha col·locat un tractament i posterior lamina la plataforma de l’OnePlus 6T que li dóna major adherència, resistència i amb una aparença i tacte que passa perfectament per metall. Aquest acabat i molt respectuós amb les petjades i brutícia, i a simple vista en aquesta setmana d’ús no sembla que sigui excessivament delicat amb els frecs. Reconec que el disseny m’agrada bastant, manté les línies sòbries i elegants en el seu disseny, i torna a mostrar-se com un dels mes encertats en acabat i dimensions globals.

El notch del OnePlus 6T es redueix a la mínima expressió d’una manera que ens agrada. Tot just ocupa espai gràcies que els sensors s’han reubicat lleugerament, i bastants de les aplicacions que més fem servir vénen preparades per a aquesta osca alguna cosa especial. El sistema i les aplicacions instal·lades per defecte, que tot just són les de Google i poc mes, treuen partit i aprofiten aquest espai estar per col·locar la barra de notificacions i informacion, i altres com Instagram, Youtube s’adapten correctament. Però si definitivament no t’agrada, pots ocultar-ho, perdent una mica d’espai de pantalla.

Oneplus 6T

La càmera principal, la del darrere, aquesta composta per dos sensors de Sony de 20 i 16 MP, tots dos amb obertura f1.7. Però hi ha més diferències més enllà de la resolució. En aquesta part del darrere la càmera segueix ocupant la part central superior, amb els seus dos lents adoptat la configuració vertical (i gairebé sense sobresortir del perfil del telèfon, alguna cosa ja gairebé únic en el mercat de la gamma alta), amb el flaix just a sota. Després d’anar provant les càmeres en diverses situacions, OnePlus pot sentir satisfeta del treball realitzat sense recórrer a trucs o més xerrameca de la necessària. La seva càmera funciona i fa fotos molt bones en la majoria de les situacions

En aquest nou model han situat el lector d’empremtes sota de la pantalla, i ha estat tot un encert, ja que és molt còmode d’utilitzar, en la meva opinió és la situació més natural, i no en la part posterior del telèfon. I a més detecta l’empremta ràpidament, de manera que no haurem d’esperar pràcticament res per desbloquejar el telèfon. El lector d’empremtes queda situat a uns 2-3 centímetres del marc inferior, i és bastant senzill assimilar la seva situació.

Oneplus 6T

Aquest OnePlus 6T també pot utilitzar el reconeixement facial per identificar-te, aquest manté la velocitat i nivell d’encert fins i tot en condicions de llum pobres. En molts casos no dóna temps realment a posar el dit sobre el lector d’empremtes perquè el sistema ja ens ha reconegut la cara. El sistema només funciona quan la pantalla aquesta efectivament activa, així que cal cal tirar de botó físic de desbloqueig perquè amb només dirigir el telèfon a la cara, quedem identificats.

Un dels aspectes que més ens han agradat, és sense dubtar-ho la bateria. La bateria del OnePlus 6T arriba als 3700 mAh, una xifra més d’acord amb les pretensions d’aquest model de gamma alta. Després de diverses setmanes d’ús, les proves que hem fet amb el OnePlus 6T ens marca de mitja més de 24 hores d’ús i unes 9 hores de pantalla. En xifres totals estem parlant d’una autonomia que supera amb escreix i fàcilment el dia i mig d’autonomia. Alguns dies hem arribat a casa cap a les 9 del vespre amb el 50 per cert de bateria encara restant i unes quatre hores de pantalla. I per a les persones que no fan molt ús de la pantalla l’autonomia arriba perfectament als 3 dies. Per cert, m’encanta la càrrega ràpida, en només mitja hora s’arriba des del 5 al 50 per cent de bateria, i en hora i mitja aquesta totalment carregat.

Oneplus 6T

Quant al sistema operatiu que governa aquest terminal és el OxygenOS en el seu version 9.0.13 actualment, ja basat en Android 9. Aquesta combinació per si sola ja és un bon motiu de compra del OnePlus 6T. Per començar i mes enlla del seu atractiu però senzillesa visual, OxygenOS no insisteix que usem apps pròpies perquè ni tant sols les inclou, i això ens encanta, és el més semblant a tenir un Android pur. Aqui una novetat interessant és que estem davant d’un terminal dualSIM. I per últim a la part inferior hi ha el port USB-C i llest.

Oneplus 6T

Com conclusió he de dir que aquest mòbil ens ha encantat, el OnePlus 6T és un terminal excel·lent en gairebé tots els aspectes: rendiment, gran pantalla, bateria, sistema operatiu, reconeixement d’empremtes dactilars, disseny, i tan sols és una mica més discret en l’apartat de la càmera. Cal dir, que se sent molt còmode en mà, ja que compta amb un gruix adequat i un pes equilibrat.

Les millors ofertes per aconseguir el Oneplus 6T mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

Oneplus 6T 6GB/128GB

Oneplus 6T 8GB/128GB

Sense despeses d'enviament o amb les despeses d'enviament incloses en els preus. El preu pot variar segons impostos.

Scroll to Top