OnePlus ens presenta el seu vaixell estrella el nou OnePlus 7T Pro, un super smartphone amb pantalla de 90Hz Fluid Display, processador Qualcomm Snapdragon 855 Plus i càmera amb ultra gran angular de 48MP i Zoom òptic 3X. El cor d’aquest fascinant telèfon intel·ligent trobem l’última CPU estrella de Qualcomm, el Snapdragon 855 Plus. Més rapid, mes fluid i més eficient. El Qualcomm Snapdragon 855+ d’altes prestacions reprodueix intensos jocs en 3D, vídeos i multitasques diàries amb velocitats de processador i processament gràfic actualitzats. A més, el motor de vibració de grans dimensions de l’OnePlus 7T Pro i la unitat hàptica avançada produeixen una sensació natural i satisfactòria, perquè la teva experiència gaming sigui molt millor. A això hem de sumar unes impressionants velocitats de dades i 256 GB d’emmagatzematge UFS 3.0. Té un complet sistema de refrigeració, que combina un tub tèrmic de coure ple de vapor, gel tèrmic avançat i deu fulls de grafit de dissipació de calor que proporcionen un rendiment tèrmic avançat.

OnePlus 7T Pro

Sens dubte un dels punts forts d’aquest mòbil és la pantalla, té un moviment increïblement fluid i reactiu a la pantalla immersiva sense vores d’extrem a extrem, no importa si jugues a jocs intensos o si simplement navegues per la web: tot és mes impressionant amb la pantalla de 90 Hz sense vores. A més, gràcies a la resolucion QHD + tindràs mes píxels per mostrar detalls increïbles. Pots veure tot amb una claredat impressionant a la gran pantalla de 6,67 polzades de l’OnePlus 7T Pro. Els vídeos i les imatges són clars i nítids, mentre que el text fàcil de llegir es mostra fluid i vistós amb la increïble resolució de 516 píxels per polzada. A més, aquesta ofereix un alt ràtio de pantalla per oferir-la millor immersió mentre jugues, mires una pelicula o simplement navegues per Internet.

OnePlus 7T Pro

En l’apartat de càmeres el OnePlus 7T Pro ve amb tres càmeres independents que treballen conjuntament per oferir una versatilitat excepcional, una claredat sorprenent i una reproducció del color precisa. D’aquesta manera, podràs canviar els objectius en un instant i commutar entre la càmera principal de 48 MP, la càmera d’ultra gran angular de 16 MP i el teleobjectiu 3X de 8 MP, cadascun amb les seves pròpies avantatges. Té diverses maneres per treure-li el màxim partit a les càmeres, com són la manera Escena nocturna, la manera retrat i la manera Macro, amb el qual podràs apropar-te i donar el teu toc personal. Pren una foto a només 2,5 centímetres de distància i captura detalls precisos que fins i tot a l’ull humà li costa veure. I, a més de tot això, el 7T Pro ve optimitzat amb el motor de fotografia intel·ligent UltraShot desenvolupat per OnePlus, que permet capturar fotos impressionants, fins i tot en condicions difícils d’iluminacion, des de retrats amb iluminació de fons fins postes de sol a la posta de sol.

La càmera frontal aquesta oculta i quan vulguis fer un selfie, la càmera emergeix per la part superior de l’telefon, aquest compte amb un total de 16 megapíxels i pot ocultar-se de forma segura quan no està en ús. Entra en acció immediatament per selfies, videotrucades i desbloqueig facial. Una càmera de referència i una pantalla sense vores immersiva sense osques ni esquerdes.

OnePlus 7T Pro

Té un disseny excepcional no és només el que es veu, també es troba en els petits detalls que no t’adones. És sobretot que cada element es trobi en el lloc adequat, creant una experiència harmònica, sense fissures. I tot això es compleix en el OnePlus 7T Pro. Així, el vidre corb a la part frontal i posterior de l’OnePlus 7T Pro es combinen per crear un disseny impecable que és sorprenentment prim, robust i còmode de subjectar. Un sobri revestiment mat texturitzat millora l’adherència i repel·leix les empremtes dactilars.

El nou OnePlus compta amb una àmplia bateria de 4085 mAh d’alta capacitat, amb un programari que afavoreix l’ús eficient de la mateixa, així que no tindràs problemes per usar-lo tant com vulguis al llarg de el dia. I compta amb la util càrrega ràpida Warp Charge 30T proporciona al voltant de l’68 per cent de càrrega en només 30 minuts, de manera que estaràs a punt per posar-te en marxa de seguida.

OnePlus 7T Pro

A més, el OnePlus 7T Pro compta amb el lector d’empremtes en pantalla, que ve millorat amb nous sensors i algoritmes, per la qual cosa és mes precís i segur. Tampoc ens oblidem de les seves potents altaveus estèreo duals, que inclouen la potenciació Dolby Atmos 3D per a peliculas i jocs mes immersius, amb o sense auriculars. Així, les optimitzacions d’àudio Dolby Atmos produeixen un so mes nítid, alt i equilibrat en tots els teus continguts favorits. I segur que també et interessés la seva NFC multifuncion.

Les millors ofertes per aconseguir el OnePlus 7T Pro mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

OnePlus 7T Pro 8GB/256GB

Sense despeses d'enviament o amb les despeses d'enviament incloses en els preus. El preu pot variar segons impostos.

Desplaça cap amunt
Scroll to Top