Avui presentem el OnePlus Buds Z, els millors auriculars que has pogut trobar. Aquest model True Wireless et donarà tot el que necessites per poder gaudir, des del so més real i proper a una connectivitat a prova de bombes. Amb una grandíssima capacitat d’ús, aquests auriculars estan pensats perquè puguis gaudir de la teva música preferida també quan facis esport.

OnePlus Buds Z

Aquests autèntics auriculars sense fil True Wireless compten en el seu interior amb un controlador dinàmic de 10 mm, que et donarà una qualitat de so com mai havies imaginat trobar. Et encantarà poder escoltar música amb els Buds Z gràcies al fet que compta amb el seu so Bast Boost per tenir uns greus més potents i baixos, aconseguint amb això que tinguis el millor so en 3D.

OnePlus Buds Z

Perquè puguis fer tot el que vols sense cap problema, el nou model de OnePlus compta amb la millor connectivitat. Compta amb un xip Bluetooth v5.0 perquè puguis tenir la millor connectivitat amb una distància de fins a 10 metres.

Fins a 20 hores de reproducció combinada que podràs aconseguir amb els cascos OnePlus Buds Z. Podràs usar-lo també durant la pràctica esportiva perquè aquest model posseeix una resistència a la suor IP55 que et permetrà gaudir de les teves pràctiques esportives sense cap problema. A més, amb la seva micròfon incorporat, podràs fer trucades sense tenir cap problema.

Les millors ofertes per aconseguir el OnePlus Buds Z mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

OnePlus Buds Z

Sense despeses d’enviament o amb les despeses d’enviament incloses en els preus.

Scroll to Top
Scroll to Top