Avui us presentem un SmartWatch de la marca OnePlus, en concret estem parlant de l'OnePlus Watch, és un SmartWatch amb tot el que necessites: pantalla AMOLED amb 1,39 polzades, vidre 2.5D, marc d'acer inoxidable, bluetooth 5.0, amb bateria de 14 dies, amb 4Gb d'emmagatzematge i amb IP 68.

OnePlus Watch

El nou OnePlus Watch arriba com el primer rellotge intel·ligent de la marca. Estem davant d'un dispositiu amb un disseny circular i fins a 2 setmanes d'autonomia. Tot gràcies a la seva gran bateria de 402 mAh, que podràs carregar-la en tan sols 20 minuts de càrrega. Aquestes davant un SmartWatch amb un marc circular, un marc acer inoxidable amb un vidre 2.5 D corb per poder donar un aspecte el mes fi i corb possible.

El OnePlus Watch té un únic mida de 46 mm i amb unes corretges de silicona que poden ser intercanviables. La versió especial si que vindrà amb corretges de pell. La pantalla escollida és una pantalla AMOLED de 1.39 polzades d'una resolucion de 454 x 454 píxels de resolució i una densitat de 326 píxels per polzada.

OnePlus Watch

El OnePlus Watch és compatible amb mòbils Android i e iOS. A més tindràs 4 Gb d'emmagatzematge. Es quedaran lliures 2 Gb en què podràs emmagatzemar fins a més de 500 cançons per poder gaudir-les on vulguis.

Té una gran capacitat de personalització amb fins a 50 esferes diferents que les oferirà OnePlus. Compta amb certificació de resistència a l'aigua IP68 el que vol dir que és submergible. Podràs fer natació sense haver de preocupar-te pel OnePlus Watch d'entre els 110 tipus esports que ofereix aquest smart watch. Té la tecnologia per poder monitoritzar el teu ritme cardíac, mesurar el teu saturació d'oxigen en sang SpO2 i GPS.

OnePlus Watch

Les millors ofertes per aconseguir el OnePlus Watch mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

OnePlus Watch

Sense despeses d'enviament o amb les despeses d'enviament incloses en els preus. El preu pot variar segons impostos.

Scroll to Top
Scroll to Top