Avui parlarem de l'Polar M430 és un rellotge esportiu pensat per als corredors que compta amb GPS integrat per registrar de manera precisa el ritme, distància, altitud i la ruta, a més de sensors òptics per a la medicion de la freqüència cardíaca al canell, així com funcions d'entrenament més avançades per treure el màxim profit durant els entrenaments.

polar M430

El rellotge Polar M430 té un gruix aproximat de 12 mm i un pes de 51 grams. Compta amb una pantalla de 128 x 128 píxels d'alta resolucion per poder consultar fàcilment la informació.

La seva bateria és recarregable de 240 mAh, i té una durada de fins a 8 hores d'entrenament continu amb el GPS i sensor de pols òptic actiu, o amb un ús mes contingut de sessions d'entrenament diàries, registre continu de la freqüència cardíaca i notificacions de fins a 5 dies. Si es vol fer servir només com a rellotge augmenta fins als 14 dies.

polar M430

Tot i que la medicion de l'ritme cardíac al canell pot ser necessari, si es vol estar segur el millor és connectar una banda externa compatible per Bluetooth. És resistent a l'aigua, sent adequat per a la natacio, i les dades es registren en l'aplicacion per a dispositius mòbils de manera inalambrica per fer un correcte seguiment de l'evolució.

polar M430

La PolarFlow és l'aplicació mes completa que podràs trobar llançant tota mena de dades i estadístiques i fins i tot podràs programar una cursa virtual. A més en tot moment et va marcant el ritme, alçada, etc. per la qual cosa també és perfecte per al seu ús en tresc poden descarregar els tracks mitjançant aquesta aplicació.

Les millors ofertes per aconseguir el Polar M430 mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

Polar M430

Amazon 99€AQUIACTUALITZAT

Sense despeses d'enviament o amb les despeses d'enviament incloses en els preus. El preu pot variar segons impostos.

Desplaça cap amunt
Scroll to Top