És clar que si per alguna cosa destaca QCY és per treure al mercat auriculars TWS a un preu assequible per a totes les butxaques. No obstant això, aquesta vegada han apostat pel model QCY HT03 que incorpora ANC (cancel·lació de soroll activa) , la qual cosa implica una pujada justificada del preu. Durant un parell de setmanes he estat provant aquest model i m'ha encantat.

QCY HT03

Començarem parlant de l' ANC i que com és lògic no és el millor del mercat. Redueix notablement el soroll de la gent, els cotxes però no elimina completament els sons més propers i intensos. Aconsegueix que puguem gaudir d´una música més nitida i equilibrada. Després de provar-ho en diverses situacions, val la pena. No podem dir el mateix de la transparència, destinat a permetre't escoltar el trànsit i xerrar al teu voltant en els moments que ho necessitis.

Els QCY HT03 tenen un so molt càlid, ja que posa molt de pes en els tons mitjans baixos. Apaga la cancel·lació de soroll i el so es tornarà una mica més clar. No tenen el millor so, però tampoc no podem esperar la panacea. Pel preu que tenen estan genial. Pel que fa a trucades la nota és notable. És normal notar que àrees concorregudes no arribes a entendre't amb l'altra part, però, si no hi ha ningú i estàs en un espai obert oa casa teva, l'experiència serà agradable.

QCY HT03

Els auriculars tenen forma ovalada, la tija és curta i no incomoda per a res. En tractar-se del tipus in-ear necessitaràs canviar entre els coixinets que vénen per trobar el teu punt. L'aparença dels auriculars no és gens innovadora. Tot i que de fet, la qualitat dels materials no és dolenta. També és prim, arrodonit i es mou amb facilitat a qualsevol butxaca. A més a més, sentim que han aprofitat tot l'espai de l'interior al màxim. Podeu retirar els auriculars agafant-los per les puntes.

No necessitaràs exercir molta pressió sobre els auriculars per canviar entre els següents controls, durant les proves per a mi el poder passar a la següent cançó és molt útil sense que hagis de fer-ho des del smartphone: Pausar o reprendre música, Següent cançó, Retroceder cançó, ANC o mode transparència, Mode baixa latència, Activar assistent de veu.

QCY HT03

La mitjana de bateria d'aquests HT03 està per sobre de la mitjana en auriculars ANC. Amb la cancel·lació de soroll activada poden arribar a durar fins a 4 hores i mitja . Mentre que si la desactivem perquè estem en un lloc on no la necessitem, durés aprox. 6 hores. A la part davantera de l'estoig de càrrega veurem una llum LED que serveix com a indicador de bateria. Mostrant-se la llum de color vermell si la bateria si troba per sota del 50% i de color verd si és superior a aquest percentatge.

L'estoig de càrrega dota els auriculars de 4 càrregues i una autonomia de 24 hores . Perquè ens fem una idea, el fabricant indica que amb un sol cicle es poden escoltar 360 cançons o veure 5760 vídeos curts.

QCY HT03

En tractar-se d'uns auriculars de la marca QCY , podran gaudir dels beneficis de l'aplicació. Recordeu que gràcies a ella podeu: verificar l'estat de la bateria dels dos auriculars, afegir i canviar controls, canviar entre ANC o transparència, activar el mode de joc, canviar entre diferents equalitzadors o crear el vostre propi, actualitzar el firmware i restablir a els paràmetres predeterminats.

En general, el senyal i connexió dels QCY Ht03 és bo. Els auriculars es poden utilitzar per separat, connecten ràpid amb el telèfon mòbil, però no et pots allunyar més de 10 metres del dispositiu. I gràcies a la manera de baixa latència amb prou feines sentiràs lag en videojocs. No cal activar-lo per veure vídeos tant a Netflix, com Youtube ja que amb la configuració normal àudio i imatge van de la mà.

Les millors ofertes per aconseguir el QCY HT03 mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

QCY HT03

Sense despeses d'enviament o amb les despeses d'enviament incloses en els preus. El preu pot variar segons impostos.

VIDEO

Scroll to Top
Scroll to Top