Després de 2 setmanes puc dir que m'encanten aquests auriculars, només rebre'ls es van connectar a la primera al meu smartphone, per la qual cosa els pot provar només rebre'ls, he de dir que em van sorprendre des del primer moment per la qualitat del so i per el volum on poden arribar, jo els porto una mica a meitat de la potència que poden oferir.

QCY T13

Passem a parlar de les característiques concretes d'aquests auriculars. Pel que fa al so, podem assegurar que compleixen amb escreix. Encara que si vols gaudir d'una millor experiència has d'acoblar bé els audifons a la teva orella. D'aquesta manera obtindràs millor aïllament del soroll, i per tant una millor experiència. Ofereixen els còdecs de transmissió de dades i àudio bàsics. Podem dir que hem trobat tot el que hem escoltat molt equilibrat. Amb un so nitit i que no es distorsiona tret que augmentis el volum gairebé al màxim. Cosa que no es recomana per salut auditiva.

M'alegra veure que les marques presten més atenció al mans lliures. El micròfon el trobem ben ubicat a la punta de l'allargat pal. El que proporciona millor so a les nostres trucades, però, pensem que encara ha de millorar.

QCY T13

I sí, semblen uns Airpods a causa de l'aparença allargada. Són molt còmodes, lleugers i una mica grans, però discrets. Només pesen 4 grams i mig cadascun. Sumant el pes de la caixa estaríem parlant de 50 grams. Perfectes per portar-los a qualsevol lloc. Jo els he fet servir en diverses ocasions per fer esport Running i tennis sense cap problema.

El control tàctil i lliscant funciona molt bé. Tot i això, sí que és veritat que de vegades li costa reaccionar.

QCY T13

Amb només veure les dades de la bateria, ens adonem que és superior a la mitjana. L´autonomia de l´estoig de càrrega ens proporciona fins a un 1 dia. Mentre que la dels auriculars: prop de 5 hores. Per tant, comptant amb la capacitat dels audifons al complet… podem carregar-los 4 vegades més. Recordeu que l'autonomia dependrà en gran part de l'ús que els doneu. És a dir, no és el mateix escoltar un estil de música o un altre. O, fer-ho amb un volum més alt o baix.

A més, els QCY T3 incorporen un mesurador de bateria a l'estoig. Encara que no proporciona moltes dades, sí que és útil per conèixer si la càrrega ha arribat al final. Com que només disposa de 2 llums LED… l'explicació és força òbvia. Quan estiguin els dos llums encesos significa que la bateria està completa.

QCY T13

Compten amb connectivitat Bluetooth 5.0 per la qual cosa podrem escoltar música, vídeos, videojocs i pel·lícules sense problemes. La latència és de mil·lisegons, per això jo no l'he notat. Gaudeix d'aplicacions com Youtube o Netflix sense problemes. I pel que jo he pogut provar tens fins a 10 metres d'abast, més que suficients per gaudir-los a l'habitació.

Les millors ofertes per aconseguir el QCY T13 mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

QCY T13

Sense despeses d'enviament o amb les despeses d'enviament incloses en els preus. El preu pot variar segons impostos.

VIDEO

Scroll to Top
Scroll to Top