Parlarem dels auriculars QCY T16 que hem estat provant les ultimes 2 setmanes, amb el qual estem molt satisfets. Pel que fa a l'aspecte acústic, el T16 sona una mica millor que la mitjana d'auriculars. Poden sonar molt fort i es gaudeix millor amb un volum d'un 70%. En aquest nivell (que considero alt), les notes més altes no sobresurten de la resta de la música i les freqüències més baixes se senten millor.

QCY T16

Sobre els greus dels QCY T16 són més qualitat que quantitat. La majoria dels detalls del so vénen de les freqüències més altes, però, amb una mica de lleugeresa a la música. Els mitjans baixos estan prou presents per donar a la música una mica de calidesa, malgrat la tonalitat més freda a les regions més altes. En resum, net, clar i equilibrat.

Aquests auriculars vénen amb cancel·lació de soroll passiva derivada dels coixinets funciona bé. No obstant això, no és capaç de cancel·lar del tot grans sorolls o condicions atmosfèriques com a vents forts. Això permet que gaudim de trucades sense problemes a llocs interiors, mentre que a exteriors o amb molt de soroll, es complica l'experiència.

QCY T16

Potser sigui per la forma rodona que tenen, perquè se senten una mica grans al principi. Encara que quan t'acostumes a l'ajust, són realment còmodes d'usar durant hores. Els llums dels auriculars parpellegen quan estan en mode inactiu, cosa que és útil si vols trobar-los en algun lloc, però és un inconvenient si estàs en un lloc fosc i en la meitat entre cançons o vídeos.

El control tàctil que ens hem trobat funciona bé, amb pocs o nuls tocs fantasma. I ens permeten les funcions següents: pausar o reprendre música, següent cançó, retrocedir cançó, contestar o penjar trucades, mode de joc, activar assistent de veu.

QCY T16

Aquest model ha estat generós dotant els T16 amb una autonomia de 4 hores i mitja o 5, segons l'ús. L'estoig de càrrega té la capacitat de recarregar els auriculars fins a 4 cops. D'altra banda, si ens trobem tant de temps duent a terme una trucada, durarà menys. També ofereixen càrrega ràpida, és a dir, amb una càrrega de 10 minuts podrien usar-se posteriorment al voltant d'1 hora/1 hora i mitja. Per últim en aquest aspecte, per carregar els auriculars necessitarem aprox. 1 hora i mitja per 2 hores i mitja de l'estoig.

La connectivitat en els QCY T16 és força bona. Tots dos s'emparellen o es connecten ràpid quan els retires de l'estoig, i pots canviar entre escoltar un o dos auriculars en qualsevol moment. Pel que fa a l'abast, pots estar entorn d'un rang de 10 metres del telèfon intel·ligent, si t'allunyes més acabessis tenint interferències que no et deixessin escoltar música tot el que vulguis.

QCY T16

No hi ha cap problema a l'hora de veure un vídeo, com gairebé a la majoria dels auriculars nous. Ja que compta amb una bona sincronització entre l'àudio i el vídeo tant en dispositius mòbil Android com iPhone. Encara que he de dir que fins i tot amb el mode de joc activat, encara hi ha un retard lleu però notable en els efectes de so quan estàs jugant.

En resum, la bateria que atorguen és bona, són còmodes, inclouen cancel·lació de soroll passiva i gràcies als coixinets gairebé segur que mai cauran de l'orella. Una combinació perfecta per passar llargues hores escoltant música sense haver de preocupar-te de res més. I gràcies al seu preu ajustat els comberten en una gran opció.

Les millors ofertes per aconseguir el QCY T16 mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

QCY T16

Sense despeses d'enviament o amb les despeses d'enviament incloses en els preus. El preu pot variar segons impostos.

Scroll to Top