El Roborock S5 Max és un robot aspirador amb un gran poder d’aspiracion i que a més, és capaç de controlar la quantitat d’aigua necessària per a cada tipus de sòl. Específicament dissenyat per oferir un fregat automàtic i sense interrupcions, aquesta equipat amb un dipòsit d’aigua de grans dimensions, control de nivells d’aigua, zones restringides i molt mes. Per a això, aquesta equipat amb un ventilador especialitzat de gran absorció, capaç fins i tot d’acabar amb la brutícia incrustada en catifes encara que el dipòsit de pols aquest pràcticament ple.

Roborock S5 Max

Disposa d’un sistema de navegació làser d’alta precisió amb què és capaç d’escanejar tota la nostra casa i crear un mapa en temps real amb tot detall, a partir d’aquest mapa generat i gràcies a l’ús de diferents algoritmes adaptatius, aquest robot aspirador és capaç de calcular ràpidament la forma més eficient de netejar cada habitació en funció de la seva forma i la situació dels diferents obstacles que es pugui trobar en la mateixa.

Roborock S5 Max

L’àrea de neteja que pot arribar al Roborock S5 Max és de mes de 250 metres quadrats i més, pot travessar qualsevol obstacle que es trobi en el seu camí fins amb un desnivell de 2 cm, molt útil si tenim catifes per les diferents estances de casa .

Disposa d’un gran tanc d’aigua amb capacitat de 280 ml, és suficient per fregar un apartament de 65 metres quadrats més de tres vegades o una llar de 200 metres quadrats en una sola passada. Aquesta equipat amb una nova bomba peristàltica ultraprecisa, ara en lloc de passar la mopa, tot el que has de fer per fregar és omplir el dipòsit i configurar un programa.

Roborock S5 Max

A més, està equipat per una bateria de 5.200 mAh de capacitat que fan que el S5 Max compti amb una autonomia de fins a 150 minuts amb un temps de càrrega total inferior a les 6 hores.

Les millors ofertes per aconseguir el Roborock S5 Max mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

Roborock S5 Max

CUPON: BGHKUS5

Sense despeses d'enviament o amb les despeses d'enviament incloses en els preus. El preu pot variar segons impostos.

Scroll to Top
Scroll to Top