Roborock és famosa per ser la fabricant dels robot aspiradors de Xiaomi. Ara ha arribat per quedar-se traient la seva pròpia marca, i fabricant productes reeixits de la seva pròpia collita. En aquest cas estem parlant d'el model Roborock S7, un dels millors aspiradors actuals.

Roborock S7

El Roborock S7 és una aspiradora de nova generacion, disseny propi, minimalista a la vegada que modern, robust amb una capacitat molt potent de succió. Inclou un sistema de fregat sonico, reconeixement de superfícies i amb la seva mopa automàtica tindràs una experiència de el producte, no molt bona, si no una de les millors.

Roborock S7

El Roborock S7, et vindrà amb un càrrega parcial, de manera que hauràs de carregar-lo a el 100% un cop el serveis de l'embolcall. Té una bateria de 5200 mAh amb un temps de càrrega d'unes 5 hores. et proporcionés una autonomia de fins a 180 min. No tindràs problemes per aspirar grans superfícies d'entre 150 i 300 metres quadrats amb una càrrega completa. Si tot i així no és suficient, el robot anirà a la seva base de càrrega, carregués prou i prosseguirà amb la neteja pendent. A més de poder donar-li l'ordre d'aspirar amb el teu assistent virtual Alexa o Google assistant.

Roborock S7

Roborock S7, una aspiradora eficient i amb una navegació avançada, gràcies al seu sensor làser LDS i els seus altre múltiples sensors que mapejarà tota la superfície. Aspirés de manera sistemàtica i podràs controlar tot el seu procés amb l'app Xiaomi home. Té un motor sense escombretes d'última generació amb tecnologia HyperForce el qual et va permetre tenir potència de succió de 2500 Pa.

Les millors ofertes per aconseguir el Roborock S7 mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

Roborock S7

CUPON: SDROBOROCK46

Sense despeses d'enviament o amb les despeses d'enviament incloses en els preus. El preu pot variar segons impostos.

Scroll to Top