Parlem de l'aspirador sense fil Xiaomi Roidmi M8, amb una capacitat de succió de 18.000 Pa, molta autonomia, molt lleuger i de fàcil maneig.

ROIDMI M8

Amb la seva potència de 285W i gràcies al seu motor sense escombretes d'alt rendiment és capaç de generar fins a 100.000 rpm, suficient per absorbir tot tipus de brutícia i fins i tot ser capaç d'eliminar els àcars, creant així un ambient més sa i confortable a casa teva .

ROIDMI M8

Amb aquesta potència, capaç de generar fins a 18.000 Pa de potència de succió, i gràcies al seu sistema de 3 capes de filtrat, aquest aspirador neteja l'aire millorant notablement les condicions ambientals per a tota la teva família. A més, a l'ésser sense fil i de mida compacte, podràs accedir a qualsevol lloc de casa teva per deixar-lo perfectament net.

Incorpora una bateria de ions de liti amb una capacitat de 4.800mAh, que li confereixen una autonomia d'uns 40 minuts sense haver de recarregar, mes que suficient per deixar la teva casa ben neta; la capacitat de l'dipòsit de la pols és de 0,40 litres.

ROIDMI M8

L'aspirador pesa solament 1,3 kg, el que unit al seu disseny ergonòmic fa que qualsevol pot manejar sense problemes i amb un mínim esforç, sense haver de suportar sobrecàrregues en braços o esquena.

Les millors ofertes per aconseguir el ROIDMI M8 mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

ROIDMI M8

Sense despeses d’enviament o amb les despeses d’enviament incloses en els preus.

Scroll to Top