Les bicicletes elèctriques tenen un gran creixement de models disponibles al mercat i un d’ells és Samebike 20LVXD30, és una bicicleta elèctrica de gamma mitjana que s’introdueix com un model senzill, tant en els seus característiques tècniques com en el disseny escollit per el seu exterior, permetent a l’usuari aprofitar de majors comoditats de trasllat però amb una experiència molt similar a la d’un vehicle convencional.

Samebike 20LVXD30

Gràcies al seu motor de 350W de potència, Samebike 20LVXD30 pot funcionar en tres modalitats, una purament elèctrica, una altra hibrida que faciliti que l’usuari no hagin de realitzar tant esforç físic a l’pedalar i finalment una completament manual. La velocitat màxima de desplaçament és de 30 km / h. Per exemple, la seva autonomia va des dels 35 als 55 quilòmetres abans de necessitar una recàrrega (al voltant de quatre hores connectada a la corrent).

Samebike 20LVXD30

Entre d’altres detalls a destacar s’agraeix la inclusió de llums LED tant en el seu frontal com per darrera que faciliten el seu ús en hores nocturnes i eviten possibles accidents en la via publica. Els seus materials compostos per una aliatge d’alumini asseguren resistència al llarg dels anys i suporta a adults de fins a 120 quilograms de pes.

Samebike 20LVXD30

La bicicleta no té moltes diferències amb altres disponibles a les botigues i les seves línies estètiques no intenten innovar ni demostrar una modernitat fora del normal. Els interessats en la seva compra poden trobar tant en color negre com blanc que s’estén al llarg de tota la seva estructura.

Samebike 20LVXD30

Té unes dimensions oficials de 53.00 x 58.00 x 112.00 cm i un pes de 28 quilograms, s’agraeix que Samebike 20LVXD30 tingui una capacitat per plegar-se, específicament doblant la seva meitat posterior a el front (ambdues rodes queden en paral·lel) per ocupar molt menys espai a la hora de la seva emmagatzematge en qualsevol habitació.

Samebike 20LVXD30

Finalment s’ha de destacar la inclusió d’una bateria d’Ion-Liti de 8Ah / 36V, sistema de frenada de disc frontal i posterior, transmissió Shimano de set velocitats i pneumàtics de 20 polzades que permeten superar pendents de 25º sense cap tipus de problemes.

Les millors ofertes per aconseguir el Samebike 20LVXD30 mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

Samebike 20LVXD30

Sense despeses d'enviament o amb les despeses d'enviament incloses en els preus. El preu pot variar segons impostos.

Desplaça cap amunt
Scroll to Top