Avui parlarem d’una bicicleta elèctrica de muntanya, la Samebike LO26, és una bicicleta molt pràctica per als que els encanta sortir de ruta i fer un munt de quilòmetres, però a que la tornada, quan tornen a casa i les cames pesen per el cansament, prefereixen anar mes relaxats, gaudint de l’paisatge.

Samebike LO26

Amb aquest tipus de bicicletes les costes deixen de ser una tortura per esdevenir una diversió. I les rutes que poden semblar més difícils, es tornen mes accessibles. Abans de començar, ens agradaria comentar que aquesta e-bike és una bona mostra de com a la Xina hi ha moltes empreses que sense ser conegudes fora de les seves fronteres, estan desenvolupat productes de qualitat a preus molt competitius, que deixen molt bones sensacions.

La Samebike LO26 disposa d’una pantalla LCD que ens permetrà conèixer diferents dades durant els desplaçaments, com la velocitat a la qual circulem o el nivell de la bateria. El panell a més d’oferir una excel·lent visualització en exteriors, ve amb un port USB per poder carregar el telèfon mòbil. Al frontal s’ha sumat una llum LED que facilita de forma considerable la conduccion quan es fa fosc, el que és fonamental per evitar accidents.

Samebike LO26

El seu potent motor Brushless de 350W garanteix un rendiment excel·lent, sense importar el terreny en el qual et moguis. Aquest tipus de motors no fa servir escombretes per a realitzar el canvi de polaritat en el seu rotor. L’energia que es genera li permetrà aconseguir una velocitat màxima de 35 km/h, així com pujar costes amb fins a un 30 per percentatge de desnivell. L’assistència al pedaleig és força útil quan circulem a través de terrenys inclinats, on també ens toca sortejar diferents obstacles.

En aquesta bicicleta elèctrica Samebike LO26 s’ha inclòs una bateria de liti de 10.4Ah i 48V de capacitat, que en la pràctica es traduirà en una autonomia que va des dels 40 als 70 quilòmetres. Però sempre dependrà del que se li exigeixi. Aquesta bateria necessitarà per recarregar-se d’aproximadament 4 hores, pel que us recomanem que la deixeu connectada a la corrent durant la nit.

Samebike LO26

Aquesta bicicleta té unes rodes amb pneumàtics de 26 polzades. A més compta amb un canvi de marxes Shimano 21S i frens de disc en les dues rodes, que ens permetran parar amb una distància de frenada òptima. Un altre aspecte a comentar és que aquesta bici ve de fabrica amb tres modes d’ús preinstal·lats. Uno totalmente manual que dependera exclusivamente del esfuerzo del ciclista.Otro hibrido, en el que se combina el pedaleo con la ayuda extra del motor en determinados momentos.Y un ultimo que es completamente electrico.

La Samebike LO26 és plegable per mitjà d’una frontissa central, el que vol dir que anem a poder ficar-la sense problemes en el maleter del cotxe. Les mides de la bicicleta plegada són de 103 x 37 x 104 cm. Aquesta característica ens permetrà que ocupi menys espai quan tinguem d’agafar l’autobus o el metro. El punt negatiu és que pesa al voltant de 30 quilos. Però cal tenir en compte que les bicis de muntanya pesen més que les de passeig. En qualsevol cas aquesta preparada per suportar un pes màxim de fins a 150 quilograms.

Samebike LO26

Si el que busques és una bici elèctrica perquè la pugui utilitzar tota la família, et recomanem la FIIDO F1. A part de la seva peculiar disseny, aquesta bicicleta que arriba als 20 km/h, posseeix una bateria Li-ió de 10.4 Ah de capacitat, que aconsegueix arribar als 50 quilòmetres d’ús en mode elèctric.

Les millors ofertes per aconseguir el Samebike LO26 mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

Samebike LO26

Sense despeses d'enviament o amb les despeses d'enviament incloses en els preus. El preu pot variar segons impostos.

Desplaça cap amunt
Scroll to Top