Avui portem un SmartWatch amb una estètica molt bonica, us estem parlant del smartwach Samsung Gear Sport compta amb una imatge sofisticada, moderna i atractiva amb unes dimensions compactes, dins d’un format sport circular amb bisell rotatori. La corretja, flexible i resistent i és fàcilment reemplaçable quan calgui. L’esfera està fabricada amb vidre Gorilla Glass 3, resistent als cops i les ratllades.

Ve amb un processador Dual Core Exynos 3250 a 1GHz per millorar la fluïdesa i la seva connectivitat i una bateria de 250mAh que permet la seva càrrega sense fil per inducció des d’una base oferint-una autonomia de fins a 50 hores, suficient per passar tot el dia i molt mes. Disposa d’una pantalla tàctil de 1,2 polzades SAmoled, que ens permetrà gestionar el SmartWatch. Com tots els models de smartphone també disposa dels clàssics botons back i home que fa més fàcil i intuïtiva les funcions de retrocedir o sortir dels menús per accedir directament a la pantalla principal.

La sincronització amb el samrtphone és molt ràpida i senzilla, permetent portar amb nosaltres més de 300 cançons i deixar el mòbil a casa si així ho desitgem. Només necessitarem per escoltar-les uns auriculars Level O Bluetooth.També disposarem d’una àmplia gamma d’aplicacions per a fer-nos la vida més fàcil al dia a dia, com la possibilitat de consultar mapes per a la planificacion del nostre viatges, notificacions de correu electrònic i de mesajeria etc.

Evidentment dins de les múltiples opcions que ofereix destaquen les orientades a l’àmbit esportiu ja que està pensat per a esportistes o gent que simplement vol per posar-se en forma. Ens ajudarà a controlar la nostra activitat diària, com el nivell de pulsacions etc, a més Samsung s’ha associat amb marques com Nike per oferir app’s especifiques per als entrenaments com la Nike Running. Sempre romandrà atent per animant-nos a aconseguir els reptes que ens plantegem i ens informés de dades tan curiosos com el consum d’aigua enfront del de cafeïna per adquirir la habits mes saludables.

Samsung Gear Sport

Amazon ES 162€AQUI
Amazon IT 230€AQUI
Amazon FR 247€AQUIACTUALITZAT

Sense despeses d’enviament o amb les despeses d’enviament incloses en els preus.

Desplaça cap amunt
Scroll to Top