Que meravella de monitor, l'Odyssey G9 és un monitor amb una marcada estètica gamer, el seu panell del darrere té un disseny futurista en color blanc i disposa d'iluminacion led circular, però el veritablement important és la seva imponent pantalla corba de 49 polzades amb una freqüència de actualització ultrarrapida de 240Hz.

Samsung Odyssey G9

En realitat, el que tenim són dues pantalles integrades 240Hz / 1440p amb una curvatura de 1000R. S'estima que aquest nivell de curvatura és l'òptim ja que s'ajusta a la nostra visió perifèrica, per tant és perfecte per a qualsevol ús que li donis ja que no necessàriament ha de ser per jugar, dissenyadors o qualsevol altra feina ofimàtica es beneficia d'aquesta experiència de visualizado.El panell compta amb resolució 5120x1440p i clasificacion DisplayHDR 1000 sent compatible amb les tecnologia FreeSync 2 de AMD i G-Sync.

Samsung Odyssey G9

Encara que l'Odyssey G9 llueix la mar de bé i ve de gust veure-ho des de tots els angles sempre tens disponible l'opció de instal·lar-ho en paret gràcies a la seva compatibilitat amb els sistemes d'ancoratge VESA 100x 100 mil·límetres; també es pot orientar 15 a 5 ° amb un gir entre -15 a 15 °. En connectivitats, trobem ports DisplayPort 1.4 i HDMI 2.0.

Les millors ofertes per aconseguir el Samsung Odyssey G9 mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

Samsung Odyssey G9 49

Sense despeses d'enviament o amb les despeses d'enviament incloses en els preus. El preu pot variar segons impostos.

VIDEO

Desplaça cap amunt
Scroll to Top