Com sabem que els patinets elèctrics de Ninebot agraden, us presentem l’últim model d’aquestes companyies, el Segway Ninebot KickScooter ES4, un model que augmenta les prestacions de les seves versions anteriors, sent més ràpid, autònom, resistent, intel·ligent i personalitzable.

Segway Ninebot ES4

Amb el nou Segway Ninebot KickScooter ES4 podràs aconseguir fins a 30 km / h sense cap problema a la ciutat, a més d’aconseguir aquesta velocitat a un consum molt inferior al d’altres models. El nou patinet elèctric de Segway arriba a una autonomia immensa de fins a 45 km, i pot desplaçar durant més temps sense tenir cap problema ni haver de per a carregar el teu bateria.

Per arribar a aquesta increïble autonomia aquest patinet incorpora una segona bateria de gran qualitat que, a més compta amb un sistema BMS Intel·ligent, un sistema de recuperacio d’energia que és respectuós amb el medi ambient i que permet que la bateria autorecarge, aprofitant l’energia de la frenada, mentre que controla de prop el rendiment de la bateria. Com compta amb dues bateries, el seu pes arriba als 14 kg.

Segway Ninebot ES4

Compta amb una pantalla LED en la qual podràs veure a quina velocitat viatges i l’estat de la bateria d’una forma molt ràpida. A més, compta amb una app, que et permet conèixer una gran quantitat de dades tant en Android com en iOS. Podràs gaudir encara més dels teus viatges i conèixer tot les dades.

A més, per poder controlar encara més la velocitat a la que viatges, el nou Segway Ninebot KickScooter ES4 compta amb tres maneres diferents: estàndard, limitador de velocitat i una manera Sport, en què podràs aconseguir grans velocitats a una despesa energètic més gran.

Segway Ninebot ES4

Per poder reduir la velocitat, compta amb doble fre, podrem utilitzar el de l’manillar o el fre de la part posterior i controlar encara més la nostra velocitat. Amb una llum de fre del darrere i llum delanera personalitzable en quatre colors diferents. Compta amb un sistema de fàcil plegat que et permetrà emmagatzemar d’una manera molt fàcil i senzilla. Admet fins a 100 kg de pes, podent desplaçar-se a gran velocitat sense cap problema.

Les millors ofertes per aconseguir el Segway Ninebot ES4 mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

Segway Ninebot ES4

Gearbest 577€AQUIACTUALITZAT

Sense despeses d’enviament o amb les despeses d’enviament incloses en els preus.

Scroll to Top
Scroll to Top