La Bicicleta de muntanya elèctrica Smlro C6 es tracta d'una bicicleta econòmica que ha despertat l'interès dels que desitgen tenir la seva primera experiència amb l'e-bike. Les diverses característiques que ofereix aquesta bicicleta i el rendiment general per veure si aquesta a l'altura de les expectatives.

Smlro C6

La bicicleta de muntanya elèctrica Smlro C6 aquesta impulsada per un motor de rodet posterior sense escombretes que proporciona una major eficiència i sortida de bat per escalar pendents. El motor de 250 W et permetrà arribar a velocitats de fins a 15,5 mph.

La manera d'assistència té 3 configuracions que li permeten controlar el nivell de treball que heu de fer. El disseny de la roda de 6 ràdios no només li dóna a la bicicleta un aspecte únic, sinó que també ajuda a reduir el pes i millorar la aerodinamica. La bateria és de 48V, el que li donarà una autonomia de al voltant de 18 milles de mitjana, però, és clar, depèn de diverses circumstàncies.

Smlro C6

La bicicleta de muntanya elèctrica Smlro C6 és plegable. Es pot doblegar fàcilment el seu marc, guardar còmodament en el seu automòbil quan vagi de campament o viatge amb la família. La seva portabilitat va fer que sigui molt fàcil portar-lo a on sigui portar-lo en una llanta integrada d'aliatge de magnesi i 6 ràdios super lleugera de 26 polzades amb llanta gruixuda antilliscant.

A més, els fars autoadaptables s'ajustessin automàticament quan es baixi la llum per garantir la nostra seguretat en la conducció. L'instrument de cristall líquid de color LED situat al centre de el manillar és similar a el tauler d'l'automòbil i pot mostrar informació diversa, com a potència, velocitat i marxa.

Smlro C6

La durada màxima de la bateria és de 40 km i la velocitat màxima és de 25 km / h. Complir plenament amb els últims estàndards nacionals. Aparcament per a bicicletes amb pintura antioxidant. SmlroC6 té una eina de tres velocitats amb una forquilla amortidora d'acer amb alt contingut de carboni amb botó intel·ligent de tres velocitats.

Les millors ofertes per aconseguir el Smlro C6 mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

Smlro C6

Sense despeses d'enviament o amb les despeses d'enviament incloses en els preus. El preu pot variar segons impostos.

Scroll to Top
Scroll to Top