La marca SMLRO MX300 és una marca coneguda en el món de les bicicletes. Dissenyada com una bicicleta de muntanya, la bicicleta elèctrica tot terreny MX300 és una bicicleta elèctrica resistent a l'aigua. Les característiques que la fan perfecta per als desplaçaments diaris són: bateria de liti desmuntable, un quadre d'acer a el carboni de 26 polzades i un motor de 350 W.

Smlro MX300

La capacitat de la bateria d'aquesta E-bike és de 48 V 10 AH., I el motor és de 350 W. Té un DC sense escombretes, el motor dentat amb mínima resistència i mínim soroll. Dóna un quilometratge de 50-70 km amb energia electrica. Té frens de disc davanters i del darrere.

Smlro MX300

La SMLRO MX300 té fre de disc mecànic Z. Star. La seva forquilla davantera és de suspension d'acer. Té un manillar d'acer i un quadre d'acer d'alta resistència. Té una tija d'acer. Triga entre quatre i sis hores en carregar-se per complet. Suporta una velocitat màxima de 35 km / h i un parell motor màxim de 60 NM. Té una llanda d'aliatge d'alumini amb Doble-Dec. Té rodes d'aliatge d'alumini amb especificacions com una forquilla amortidora i una caixa de canvis Shimano de 21 velocitats.

Smlro MX300

El pes total d'aquesta E-bike és de 31 kg. Té un far LED i un instrument de control amb pantalla digital LCD. Ve en color negre, blau, verd i blanc. Té un excel·lent rendiment i algunes grans característiques al tambien. I l'aspecte d'aquesta E-bike és també cridaner. En general, és un ha de comprar E-Bike.

Smlro MX300

Les millors ofertes per aconseguir el Smlro MX300 mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

Smlro MX300

Sense despeses d'enviament o amb les despeses d'enviament incloses en els preus. El preu pot variar segons impostos.

Desplaça cap amunt
Scroll to Top