Avui presentem un telèfon de la gamma d’entrada, ja que està pensat per a qui no vulgui fer un ús exigent del telèfon pel que fa a prestacions, i la millor basa és el preu, estem parlant del Sony Xperia L2.

Sony Xperia L2

Aquest Sony Xperia L2 és el terminal més humil del catàleg actual de la companyia. I ha integrat en el Xperia L2 1 Mediatek MT6737T de quatre nuclis a 1,5GHz. En el dia a dia, aquest processador ofereix un rendiment modest però suficient per gestionar aplicacions i jocs amb poca càrrega. No oblidem que estem parlant d’un gamma d’entrada, així que no podem demanar-li massa. En qualsevol cas, els resultats són acceptables a nivell de CPU. Pel que fa a memòria ve amb 3 GB de RAM i 32 GB de ROM, que es pot ampliar amb una targeta de memòria.

Per a la pantalla, Sony ha apostat per un panell LCD IPS de 5,5 polzades amb una resolució HD de 1.280 x 720 píxels (267ppp) i el tradicional format panoràmic 16: 9. Es tracta d’un model d’entrada, entenem que Sony no hagi apostat per un panell OLED (cosa que hauria encarit el producte i forçat mes al seu limitat processador), però crida l’atenció que s’hagi decantat per aquest format en lloc dels 18 : 9, com la majoria de competidors.

Sony Xperia L2

En l’apartat de la bateria el Xperia L2 integra una bateria amb 3.300 mAh de capacitat que, com hem pogut comprovar, no ens deixa tirats a la meitat del dia. De fet, en la majoria de les jornades, hem arribat a la nit amb alredededor d’un 30 per cert de bateria. Aprofito per comentar que ve amb sensor d’empremtes integrat, no com el seu predecessor.

En l’apartat del disseny el Xperia L2 té uns acabats en plàstic i vidre que fan que resulti agradable al tacte (encara que una mica relliscós) i atractiu a la vista. El seu disseny deixa clar que estem davant d’un Sony Xperia, amb un frontal dominat per la pantalla i uns marcs laterals fins, però alguna cosa mes gruixuts amunt i avall.

Sony Xperia L2 3GB/32GB

Banggood 69€AQUIACTUALITZAT
CUPON: 4BGSXL2

Sense despeses d’enviament o amb les despeses d’enviament incloses en els preus.

Scroll to Top