Si aquestes buscant un targeter de qualitat, amb un disseny elegant i que sigui realment lleuger i compacte, ja sigui per a tu o per fer un gran detall, no et perdis el xulíssim model de Xiaomi que avui et portem amb un preu d'autèntica bogeria.

Ens referim a l'targeter automàtic Xioami MIIW Cardholder en aliatge d'alumini amb un disseny compacte i modern en forma de POWERBANK, que pots comprar per temps molt limitat per només 6,71 € amb enviament gratis.

Targeter automàtic Xiaomi MIIW

Tens al davant un targeter de butxaca de la conegudíssima marca Xiaomi que destaca per estar fabricat en aliatge d'alumini d'alta resistència, un material anti-corrosion que protegirà les targetes que portis davant els impactes, a més de pel seu disseny ultraprim amb un gruix de només 11,5 mm, perquè ni t'assabentis que el portes a sobre.

Aquest complement respecta el disseny amb línies modernes i minimalistes de Xiaomi, amb un aspecte que recorda a una bateria externa, amb una curvatura ergonomica de 180º en els laterals. A més compta amb un botó frontal que serveix per obrir el targeter i que les targetes es despleguin automàticament en ordre, pel que és realment còmode treure ràpidament la targeta que necessitis en cada moment.

Targeter automàtic Xiaomi MIIW

El targeter metàl·lic de Xiaomi té unes mesures de 109,10 mm de llarg, 65,7 mm d'ample i un pes de tot just poc més de 70 grams, ia l'interior et permet emmagatzemar fins a 16 targetes de visita o 6 targetes de crèdit o carnets com el DNI, el de conduir, etc. No necessites res més per sortir al carrer!

Les millors ofertes per aconseguir el Tarjetero automático Xiaomi MIIW mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

Tarjetero automático Xiaomi MIIW

Sense despeses d’enviament o amb les despeses d’enviament incloses en els preus.

Desplaça cap amunt
Scroll to Top