Si necessites canviar o comprar un nou aspirador, aquesta aspiradora et resultarà molt interessant, estem parlant de l’aspiradora escombra Taurus Inedit Lithium 29.6, és una aspiradora molt versatil tipus 3-en-1, potent, còmoda i lleugera. És un potent aspirador escombra de 29.6 volts sense cable, gran autonomia, amb aspirador de mà integrat i dues velocitats.

Taurus Inedit Lithium 29.6

La part més important d’aquesta aspiradora és el disseny del seu sistema de filtratge, el Ciclonic System, crea un remolí a l’interior del seu dipòsit fent que la força centrifuga separi l’aire net de les partícules de brutícia, caient aquestes al fons del dipòsit . Evitant que s’escapi la pols, de manera que la neteja serà més duradora.

Cal tenir en compte que disposa de dues velocitats (mode ECO i Turbo) per netejar sobre diferents superfícies, així com d’un raspall TurboBrush amb truges suaus però resistents dissenyades per netejar la brutícia sense malmetre el teu parc o tarima, també inclou llança i raspall de tapisseria. I disposa de nansa plegable que et facilités molt el seu transport i el seu emmagatzematge, així que només hauràs de doblegar i guardar-la a qualsevol armari o racó.

Taurus Inedit Lithium 29.6

Abans de res és un aparell molt pràctic, resulta molt lleuger de manejar gràcies al seu disseny ergonòmic i al poc pes de les seves bateries de Ion-Lithio (sense efecte memòria), que només hauràs de posar a carregar durant 5 hores a la base de càrrega per tenir una autonomia de 55 minuts. I el seu dipòsit transparent de 0,7 litres et permet saber d’un sol cop d’ull quan has de buidar-lo.

Taurus Inedit Lithium 29.6

Amazon ES 122€AQUIACTUALITZAT
Amazon IT 178€AQUIACTUALITZAT
Amazon FR 182€AQUIACTUALITZAT

Sense despeses d’enviament o amb les despeses d’enviament incloses en els preus.

Scroll to Top