Els principals fabricants de portàtils porten anys apostant per portàtils amb pantalles més petites. I un bon exemple d’aquest tipus de portàtils és el Teclast F6 Plus que anem a analitzar en aquest article.

A l’interior trobem el processador Intel Gemini Lake N4100 que ofereix una bona capacitat de càlcul a l’portatil F6 Plus utilitzant el menor consum d’energia. És un xip d’octava generació basat en la tecnologia de procés de 14 nm. A més, el conjunt de xips ofereix una freqüència de rellotge de 2,4 GHz en col·laboració amb la GPU Intel HD Graphics 600.

Teclast F6 Plus

I respecte a la memòria i disc dur, ve amb una RAM LPDDR4 de 8GB per realitzar múltiples tasques ràpidament sense aturades. Mentre que en l’emmagatzematge intern disposa d’un SSD de 256GB per emmagatzemar un volum normal de fotos, vídeos, cançons i altres arxius de format.

El disseny de l’Teclast F6 Plus aquesta seguint les tendències actuals de mercat, aquesta fabricat en alumini amb acabat en gris. No hi ha molt a destacar sobre aquest ordinador en termes de disseny. Tot llis, sense cap sorpresa. A la tapa només destaca el logo de Teclast, mentre que a la part inferior hi ha les bases de goma i l’accés a l’SSD M.2 i en els laterals resideixen les diferents connexions.

Teclast F6 Plus

Cal recordar que els dissenys molt vistosos plens de llums, botons i ornaments són ja de el passat. El camí obert pel MacBook d’Apple sense filigranes ni ostentacions, amb cossos metàl·lics totalment nets ha anat arribant al portàtils xinesos com el Teclast F6 Plus. Si mirem el teclat està en format illa i sense retroiluminacion; i el trackpad, sense botons, tot llis.

Compta amb una pantalla de 13.3 polzades de tipus IPS de 13.3 polzades amb resolució Full HD (1920 x 1080) i una relació d’aspecte de 16: 9 amb un angle de visió de 178 graus. Que compta amb unes vores laterals mesurats encara que el superior i inferior una mica més amples.

Teclast F6 Plus

Per acabar, les dimensions: 32 centímetres d’ample per 22 d’alt. De l’Teclast F6 destaquen molt el seu gruix, de només 14mm, i el seu pes, de 1.6Kg. Sens dubte es tracta d’un portatil realment lleuger i fàcil de transportar.

Les millors ofertes per aconseguir el Teclast F6 Plus mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

Teclast F6 Plus

Gearbest 291€AQUI
CUPON: GBGUIDESTEF6P

Sense despeses d’enviament o amb les despeses d’enviament incloses en els preus.

Scroll to Top
Scroll to Top