El Teclast M20 és un model amb disseny clàssic, equipada amb una pantalla capacitiva multitàctil en 10 punts de 10,1 polzades de diagonal amb una resolució 2,5K a 2560 × 1600 píxels pel model de 4GB i una resolució FullHD a 1920 × 1200 píxels per a la versió amb 3 GB de RAM. En tots dos models compta amb un panell IPS que ens ofereix una gran gamma de colors, veient-1 nitida amb una reproducció de colors reals i naturals.

Teclast M20 4G

En el seu interior ens trobem amb un processador àmpliament capacitat, es tracta del MT6797D mes conegut com Heli X23 compost per 10 nuclis, al que acompanya una gràfica Mali-T880 a una freqüència de 780MHz, una combinació que ens permetrà realitzar tot tipus de tasques en qualsevol moment.

Aquesta tablet ve amb dues configuracions pel que fa a memòria i emmagatzematge, aquest model està disponible en dues configuracions, ja que tenim disponible una versió amb 3 GB de memòria RAM i 32 GB de capacitat interna d’emmagatzematge, així com una versió amb 4GB de memòria RAM i una capacitat d’emmagatzematge de 64 GB. A més d’això l’altra diferència rau en la resolució de pantalla, ja que la versio mes light també compta amb una pantalla amb resolució menor.

Teclast M20 4G

En el terreny fotogràfic dos models integren una càmera frontal de 2.0MP per realitzar videotrucades, videoxats o prendre algun selfie ocasional, i una càmera posterior de 5.0MP per a la captura de fotografies o moments. Pel que fa a connectivitat, com hem avançat es tracta d’un model 4G, també compta amb Wifi de doble banda de manera que podrem connectar-nos a freqüències 2.4GHz i 5.0GHz, Bluetooth 4.2 per a la vinculació i connexió amb altres dispositius, GPS, sensor de gravetat, actualitzacions OTA, OTG.

Tots dos models vénen amb Android 8.0 com a sistema operatiu de manera que gaudirem d’un sistema actualitzat i al dia, almenys fins que la versió 9 sigui definitiva, no obstant això podrem treballar amb fluïdesa, jugar, navegar i realitzar tot tipus de tasques amb qualsevol de els dos models sense més problemes.

Teclast M20 3GB/32GB

Gearbest 140€AQUIACTUALITZAT

Teclast M20 4GB/64GB

Gearbest 147€AQUI
CUPON: TECM20ML

Sense despeses d’enviament o amb les despeses d’enviament incloses en els preus.

Scroll to Top