El TV Box H96 Max 3318 4K Ultra HD ens permet la possibilitat de gaudir de les nostres aplicacions favorites directament des del televisor, tant si es tracta d’aplicacions de musica, com de vídeo, o simplement volem mirar el correu, xatejar o fer-li un cop d’ull a les nostres xarxes socials.

TV Box H96 Max 3318 4K Ultra HD

El TV Box H96 Max 3318 4K Ultra HD té un processador de quatre nuclis de Rockchip, en concret el RK3318 de 64 bits compost per quatre nuclis Cortex-A53, al costat d’aquest processador es troba una gràfica ARM Mali-450 composta per cinc nuclis que treballen a freqüències de 750MHz, una gràfica que ens permetrà reproduir tot tipus d’arxius ja que és compatible amb el descodificador de vídeo 4K VP9, H.265 / H.264 i altres descodificadors de vídeo com VC-1, MPEG-1 / 2/4, VP6 / 8, HDR, HLG. El que ens brindés una excel·lent resolucion en alta definició fins i tot en 4K a 4096 × 2160 píxels sempre que el nostre televisor sigui compatible amb aquesta resolucion.

Per moure tots dos processadors com hem avançat trobem diverses configuracions com són 2GB de memòria RAM i 16 GB de capacitat interna, 4GB de memòria RAM i 32 GB d’emmagatzematge o 4GB de memòria RAM i una capacitat interna de fins a 64 GB, totes elles ampliables mitjançant targeta SD.

TV Box H96 Max 3318 4K Ultra HD

El disseny d’aquest TV Box és una caixa quadrada, però en aquest cas tot i que el seu acabat és en color negre com sol ia ser habitual ens trobem amb un degradat en diversos colors a la zona superior que li aporta un toc de vida i lluminositat, així com el nom del model serigrafiat a la part superior.

El que si se surt del normal, és que en el frontal integra una pantalla LED que ens indiqués l’hora, si aquesta connectat al wifi, el seu estat o si tenim algun dispositiu connectat a aquest, al lateral dret trobem dos ports USB i un lector de targetes que serà perfecte per llegir els arxius emmagatzemats en les nostres targetes de memòria o ampliar la pròpia memòria del dispositiu amb una targeta SD, a la part del darrere es troba el connector AV, un port HDMI, un port Ethernet per connectar-lo a la xarxa per cable, i el port DC d’alimentació de corrent, l’altre lateral aquesta lliure de ports.

TV Box H96 Max 3318 4K Ultra HD

Equipat amb Android 9.0 com a sistema operatiu, aquest TV Box ens permetrà gaudir de tot tipus d’aplicacions d’Android, podrem descarregar al les aplicacions més utilitzades per molts de nosaltres com Netflix, Amazon Video, Kodi i una gran varietat de reproductors i gaudir de totes les nostres sèries i pel·lícules favorites sense haver d’estar trastejant entre dispositius. Com hem avançat la seva connectivitat també aquesta completa de fet compta amb un port USB 2.0 per connectar un teclat sense fil o similars, un port USB 3.0 per connectar les nostres memòries o discs durs i visualitzar el contingut que emmagatzemen, Wifi de doble banda 802,11a / b / g / n amb el qual connectar-nos a xarxes 2.4G o 5G, port HDMI 2,0 que permet resolucions 4K a 60Hz, targeta de xarxa Ethernet compatible amb velocitats 10/100 mbps, Bluetooth 4.0.

Les millors ofertes per aconseguir el TV Box H96 Max 3318 4K Ultra HD mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

TV Box H96 Max 3318 4K Ultra HD

Banggood 34€AQUINOU
CUPON: 97e7d8 – 9d37c2
Gearbest 35€AQUIACTUALITZAT

Sense despeses d’enviament o amb les despeses d’enviament incloses en els preus.

Scroll to Top