Per a tots aquells esportistes que els agrada el ciclisme, avui els presentem una llum o senyalitzador per a la zona posterior de la bicicleta que ens ajudés a ser molt més visibles a la carretera, la seguretat és molt important. Aquest senyalitzador incorpora una bateria interna que li aporta una autonomia de fins a 32 hores d’ús, bateria què es recarregués en aproximadament 2 hores a través del port USB situat a la seva base

Utorch Round Taillight

Aquesta llum ve en tres dissenys diferents, un en forma de cor, un altre amb forma d’os i el més habitual que compta amb una fórmula de cercle, qualsevol dels tres models ens ajudaran a ser molt més visibles. Aquests incorporen un recobriment de llums LED que ens brinden una il·luminació brillant i segura, per poder fixar-lo a la bicicleta la base compta amb uns ancoratges en la qual s’insereix una tira de velcro amb la suficient longitud per poder envoltar el marc de la bicicleta i fixar-lo sobre si mateix, deixant d’aquesta manera el senyalitzador correctament ancorat a la bicicleta i evitant que pugui caure al passar per un sot o qualsevol tipus de superfície.

Utorch Round Taillight

Té 5 maneres d’iluminacion diferent com són el flaix lent, flash ràpid, ressaltat, iluminacion intensa i señalizacion d’advertència. A més hem d’esmentar que la llum compta amb una certificació IPX-2 pel que és resistent a l’aigua i esquitxades i no hi haurà problemes si ens agafa una tempesta per sorpresa ja que no es ressentirà ni es danyés per l’aigua. Per descomptat, és molt lleuger i no afectés al nostre rendiment amb la bicicleta.

Utorch Round Taillight

Gearbest 4€AQUIACTUALITZAT

Sense despeses d’enviament o amb les despeses d’enviament incloses en els preus.

Desplaça cap amunt
Scroll to Top