VIOMI S9 és el nou robot aspirador de Xiaomi que frega i escombra per tu. A més, ho farà de meravella gràcies a la seva alta potència de succió de 2700Pa, el seu sensor LDS d’alta precisió i, sobretot, a la seva capacitat per buidar el dipòsit de manera intel·ligent.

El Xiaomi Viomi Robot Vacuum Cleaner S9 és un dispositiu intel·ligent per a la neteja de la llar, ue t’ajuda a fer un pla perfecte per tenir-ho tot a punt. A través de sistema de navegació làser LDS 2.0, que analitza la zona a netejar, genera mapes precisos de la casa i localitza els obstacles, garantint un escombrat d’alta eficiència.

VIOMI S9

Una de les característiques més interesnante de la nova aspiradora Xiaomi VIOMI S9 és la seva sorprenent potència de succió, que arriba als 2700 Pa. Això, sumat a un filtre HEPA separant la brutícia, un raspall lateral en forma de V i un raspall rodó en la part central, la nova aspiradora de Xiaomi és capaç d’aspirar des partícules microscòpiques fins cossos més grans, com la pols i la brutícia, la sorra per a gats o els cabells de la nostra mascota, adaptant així a diferents nivells de brutícia.

La VIOMI S9, a més d’aspirar, també frega, gràcies a un tanc d’aigua elèctric de 250 ml. Que sigui elèctric assegura un control de la velocitat de sortida de l’aigua, aconseguint que aquesta sigui uniforme i el sòl quedi perfectament fregat. A més, tindràs tres nivells d’aigua per ajustar-se al que necessitis, i fins i tot una manera de neteja en I, que imita la manera de neteja humà.

VIOMI S9

Així mateix, l’aspiradora robot S9 integra una bateria de 5200 mAh, àmplia capacitat que ens atorga una autonomia de prop de 180 minuts * amb una sola càrrega. Per això, la Robot Vacuum Cleaner S9 és ideal per a cases amb molts metres quadrats (250-320 m2) i múltiples habitacions.

Gràcies als seus múltiples sensors i la tecnologia anticaiguda, la Vacuuming Robot S9 detecta graons i lleixes per evitar accidentes.No obstant això, els petits graons o desnivells no són un problema per a ella, ja que pot escalar fàcilment obstacles de fins a 20 mm d’alçada.

VIOMI S9

Com la VIOMI S9 mapeja la teva casa, pudes consultar aquest mapa des del teu mòbil i l’APP El Mi Home. Posa-li nom a les diferents particions, estableix un ordre a l’hora de netejar-les, programa l’escombrat d’alguna d’elles, restringeix l’accés a altres, etc.

La base de càrrega també inclou un contenidor per buidar de manera automàtica el contingut de l’dipòsit de la nostra Xiaomi VIOMI S9, deixant-sempre llista per funcionar després de cada càrrega. Fins i tot si estem fora de casa uns dies. Aquesta estació de succió automàtica s’empaca la brutícia en una bossa amb 3 litres de capacitat que resulta molt fàcil de buidar, sense que el teu hagis de tocar ni una sola volva de pols.

Les millors ofertes per aconseguir el VIOMI S9 mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

VIOMI S9

CUPON: BGCZDVMS9

Sense despeses d'enviament o amb les despeses d'enviament incloses en els preus. El preu pot variar segons impostos.

Scroll to Top
Scroll to Top