Xiaomi ha presentat un altre producte per posar-te en forma, si aquestes pensant en això, ha arribat el moment gràcies a la cinta de córrer intel·ligent Xiaomi WalkingPad C2, una solució compacta, acolorida i amb descompte amb un codi dedicat.

WalkingPad C2

Comparat amb la primera generació, el nou Xiaomi WalkingPad C2 ve amb un aspecte parcialment sense canvis: una vegada mes tenim un estil plegable i una mida compacte, però en aquest moment el gruix es redueix lleugerament. A més, la cinta de córrer Xiaomi ja està disponible en well sis colors (Negre, Blau, Gris, Vermell, Blanc, Groc), per adaptar-se perfectament als gustos de tots els usuaris.

WalkingPad C2

Aquesta cienta és un dispositiu intel·ligent serà possible utilitzar els controls de l'telefon intel·ligent (o mitjançant el pràctic control remot en el paquet).

WalkingPad C2

Les dimensions de el dispositiu permeten posar-lo a pràcticament qualsevol espai: només cal plegar la cinta de córrer i col·locar-la sota de l'sofà o el llit, sense cap esforç (també gràcies a el cos d'alumini, un detall que redueix notablement el pes). Té un motor silenciós sense escombretes, amb un grau de soroll de fins a 65 dB.

Les millors ofertes per aconseguir el WalkingPad C2 mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

WalkingPad C2

CUPON: BGe7b5f6

Sense despeses d'enviament o amb les despeses d'enviament incloses en els preus. El preu pot variar segons impostos.

Scroll to Top
Scroll to Top