Presentem la WalkingPad R1 PRO destaca per poder plegar-180 graus, tot just requereix un buit de 15 cm per guardar la cinta. Té una estructura d’alumini, sent capaç de suportar 110 kg a més, disposa d’unes rodes a la base per facilitar el seu moviment.

WalkingPad R1 PRO

Aquesta cinta de córrer d’Xiaomi compta amb unes mesures de 150 x 72 x 90 centímetres. Arribant als 8 x 72 x 15,5 centímetres quan es tanca del tot. Construïda en alumini, ofereix un disseny molt elegant i distingit, perfecte per a utilitzar-la en qualsevol habitatge o espai interior. Gràcies a la seva connexió bluetooth per mitjà de l’app desenvolupada per Xiaomi, podem consultar tota la informació referent al nostre entrenament.

El model R1 és el Xinès i el model R1 Pro és l’internacional tots dos són idèntics. Com és la R1 , incorporant un mòbil xinès al mecanisme de doble autenticació per utilitzar l’aplicació Como es la R1 “china”, es necesario, hacer un pequeño “hackeo”, incorporando un movil chino en el mecanismo de doble autenticacion para utilizar la aplicacion “KS Fit”.En ambas cintas es posible gestionar la cinta con un mando a distancia incorporado.

WalkingPad R1 PRO

La Xiaomi Walking R1 Pro arriba a el mercat amb tres maneres d’entrenament. El primer d’ells és el Mode Caminar. En el qual es poden aconseguir velocitats de fins a 6 quilòmetres per hora, mes que suficient per mantenir-nos en forma en el nostre dia a dia. En el cas que optis per córrer, hauràs d’activar el Mode Córrer. Amb una velocitat màxima de fins a 10 quilòmetres per hora.

Compta amb la incorporació d’un sistema de amortiguació que permet protegir el corredor de les lesions com a conseqüència de l’elevat nombre d’impactes. Apostant per una solució que, a més d’ajudar-te a millorar el teu rendiment, també et permetrà protegir i minimitzar el risc de lesió.

WalkingPad R1 PRO

Característiques WalkingPad R1 PRO

  • Potència màxima de l’motor elèctric 918 W
  • Velocitat màxima: Corrent: 10 km / h i caminant: 6 km / h
  • Plegat de 180 graus
  • Permet emmagatzematge vertical
  • Ocupa un àrea menor de 0,2 metres quadrats
  • Rodetes de desplaçament
  • motor silenciós

Les millors ofertes per aconseguir el WalkingPad R1 PRO mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

WalkingPad R1 PRO

CUPON: BG83d24a – BGe34843

Sense despeses d'enviament o amb les despeses d'enviament incloses en els preus. El preu pot variar segons impostos.

Desplaça cap amunt
Scroll to Top