Aquesta és la primera vegada que parlo d’una càmera que es pot utilitzar per al cotxe, de manera que us presento la Xiaomi 70mai Dash Cam Pro GPS, amb sensor d’imatge Sony IMX323, proporciona excel lent qualitat experiència de gravació. Compta amb el distintiu funcions de connexió WiFi, g-sensor i llaç-cicle de gravació ofereixen un ambient còmode, segur i sense preocupacions de conduccion. Mentrestant, és tecnologia de compressió H.264 fotografia i lent completa d’HD 1080p, proporcionant una experiència de gravació satisfet

Xiaomi 70mai Dash Cam Pro

Com hem comentat la Xiaomi 70mai Dash Cam Pro incorpora sensor SONY IMX335 que és capaç de gravar a una resolució de 2592×1944 píxels, acompanyat d’una lent de 6 vidres i la l’obertura que és de 140 graus.

Compta amb una pantalla pantalla de 3 polzades tàctil per manejar la gravació. Un nou processador de doble nucli convertira tot el gravat en arxius amb format H265.

Xiaomi 70mai Dash Cam Pro

Aquesta Xiaomi 70mai Dash Cam Pro compta amb un mòdul WiFi IEEE 802.11b / g / n / 2,4 GHz mitjançant el qual ens connectarem a la càmera a través de l’APP. La bateria és de 500mAh, mentre que funciona amb una càmera microSD de 16 GB, 32 GB o 64 GB.

I atenció, doncs activant la manera pàrquing a la nostra Xiaomi 70mai Dash Cam Pro, la qual realitzés una foto cada segon en cas que el sensor de moviment que porta detecti alguna alteració, de manera que podrem aparcar el nostre cotxe amb total tranquil·litat

Les millors ofertes per aconseguir el Xiaomi 70mai Dash Cam Pro mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

Xiaomi 70mai Dash Cam Pro

CUPON: BG70mai311
Banggood 41€AQUIACTUALITZATSelecciona magatzem CN i Version Anglesa

Sense despeses d’enviament o amb les despeses d’enviament incloses en els preus.

Scroll to Top
Scroll to Top