Aquesta vist que Xiaomi pot amb tot, acaba de llançar al mercat el nou Xiaomi Acton electric monopatí, un patinet intel·ligent i increïble per a tots els amants dels monopatins o dels patinets. Amb un disseny modern i amb components de qualitat de marques conegudes.

Xiaomi Acton Electric Skateboard

El Xiaomi Acton electric monopatí compta amb unes dimensions de 70 x 20 x 13,5 centímetres i un pes de 5 quilograms, capaç de suportar fins a 100 quilos. Aquesta fabricat amb fusta d’auró canadenc i una aliatge d’alumini de grau aeronàutic. Ha estat desenvolupat per ACTON, el seu disseny s’inspira en Silicon Valley i destaca per comptar components de marques reconegudes. D’aquesta manera Xiaomi, ens mostra que tecnologia i esport poden anar perfectament junts.

Xiaomi Acton Electric Skateboard

Aquest Longboard Acton electric monopatí ve amb motors de LG que es troba ubicats a les rodes, tenen un disseny amb escombretes de 500 W que pot arribar fins als 22,5 km / h. A sota de la taula trobem 10 bateries Samsung 18650 capaç de brindar-nos una autonomia de 12 quilòmetres. Les bateries alimenten un circuit de llums LED integrat a la superfície inferior, es carregués totalment en només 90 minuts. Ideal per moure’ns a la nit.

Xiaomi Acton Electric Skateboard

Com funciona el monopatí ?. Doncs el Xiaomi Acton electric monopatí porta el seu propi comandament sense fil per accelerar i frenar. A més, podem activar-lo per que sigui capaç de moure per si sola fins que la bateria s’esgoti. Els seus frens electromagnètics incorporats prometen disminuir les velocitats de forma constant, evitant els frens bruscos. També ens permet monitoritzar el temps de càrrega i l’ús de la bateria. I visualitzar el temps del Xiaomi Acton electric monopatí que porta en marxa i les distància que portem.

Xiaomi Acton Electric Skateboard

Gearbest 266€AQUI
Gearbest 266€AQUI

Sense despeses d’enviament o amb les despeses d’enviament incloses en els preus.

Scroll to Top
Scroll to Top