És una veritable llàstima, però tot sabem que tenim un problema de contaminació ambiental bastant important, i Xiaomi ens porta un dispositiu enfocat a ajudar-nos a eliminar a casa tots els elements contaminants i tòxics que trobem en l’ambient és un purificador d’aire. Estem parlant de el nou Xiaomi Mijia Air Purifier 3.

Xiaomi Air purifier 3

Les majors diferències amb la versió anterior, són en primer lloc la capacitat d’aire que arriba a netejar en 1 hora augmenta en un 29 per cent respecte al seu anterior model. Compta amb un valor CADR de 400m3 / h. El soroll que emet el Xiaomi Air Purifier 3 és de 32,1 dB, força reduït i no serà gens molest per al dia a dia.

Xiaomi Air purifier 3

Pel que fa a el disseny, no ha molta variació, és molt similar al seu antecessor l’Air Purifier 2S rectangular aconseguint un aspecte molt elegant per tenir-ho en qualsevol lloc de casa nostra. Les dimensions són de 240 x 240 x 520 mm per un pes de 4.8 Kg.

A la part central trobem una pantalla OLED circular que ens marca la temperatura, humitat, i una gran quantitat d’informació de la feina que fa el nostre purificador d’aire de Xiaomi.

Xiaomi Air purifier 3

Aquest nou purificador d’aire de la signatura asiatica és capaç de lliurar 6.660 litres d’aire per minut. Uns números inigualables per als dispositius d’aquesta gamma de preus. A més utilitza un sistema de triple filtració amb el qual pot retenir partícules de tan sols 0.3 nanòmetres. Si pateixes d’asma o al·lèrgies aquest producte ha d’estar a casa teva.

A l’igual que el seu antecessor el nou Xiaomi Air Purifier 3 és compatible amb l’app La meva Home de Xiaomi. En ella podrem veure tots el registres a més d’afegir diferents funcionalitats.

Les millors ofertes per aconseguir el Xiaomi Air purifier 3 mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

Xiaomi Air purifier 3

Sense despeses d'enviament o amb les despeses d'enviament incloses en els preus. El preu pot variar segons impostos.

Scroll to Top