Després de diverses setmanes utilitzant els Xiaomi Airdots Pro 2, podem dir sense cap dubte que s’ha donat un salt de qualitat respecte a el model anterior, tant qualitat d’àudio, velocitat de resposta i autonomia. Aquesta vegada sense dubte és una aposta guanyadora, de manera que els recomanem sense cap dubte la seva compra.

Xiaomi Airdots Pro 2

Tot i el canvi de disseny, les millores més importants dels nous Airdots Pro 2 estan al seu interior. Aquests nous auriculars bluetooth de Xiaomi compten amb uns altaveus de 14,2 mm, el doble que el seu anterior versió, millorant d’aquesta manera la qualitat de so, és una cosa que en les proves ho hem notat bastant respecte a la seva versió anterior. Ara son 2 micròfons els que incorpora, un a cada auricular, això és important si es passen moltes hores parlant per telèfon, ja que quan es gasta la bateria d’un auricular podem seguir amb l’altre mentre es carrega.

Xiaomi Airdots Pro 2

Una de les novetats més importants és que han incluidod un sistema de cancelacion de soroll aquesta gairebé a l’altura dels AirPods 2 d’Apple. El poder escoltar la nostra música en qualsevol condició de el dia és una cosa primordial i que hem de tenir en compte per comprar-nos uns auriculars. I aquests Xiaomi Airdots Pro 2 ho compleixen amb escreix.

Xiaomi Airdots Pro 2

Com comentàvem abans tant l’estoig com els auriculars han canviat el seu disseny respecte al seu antecessor. Ara amb un aspecte més minimalista i un pes reduït de 4,5 grams per a cada auricular i 50 grams per l’estoig. Aquest nou producte de Xiaomi segueix comptant amb les funcions de les que ja disposava el seu anterior generació interactuant amb el seu propi panell tàctil.

En els auriculars sense fil sempre és important l’autonomia que tenen, i en aquest cas cal destacar la seva gran autonomia de 4 hores d’ús continuat que podrà arribar fins a les 14 hores reals si ho carreguem amb la nova caixa de càrrega d’aquests auriculars Xiaomi. Mitjançant un carregador amb USB Tipus C podrem carregar en només 1 hora.

Xiaomi Airdots Pro 2

Una de les millores més esperada la trobem en la connexió Bluetooth 5.0 amb suport còdec LHDC. Amb aquesta nova tecnologia millora has 3 vegades més la velocitat de transmissió de dades entre el Smartphone i els auriculars. D’aquesta manera s’evita la latència tan molesta que solen pecar aquests tipus de dispositius, i això és una cosa que hem pogut constatar, ja que la versió anterior aquesta latència era molesta a alguns moments.

Les millors ofertes per aconseguir el Xiaomi Airdots Pro 2 mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

Xiaomi Airdots Pro 2

Sense despeses d'enviament o amb les despeses d'enviament incloses en els preus. El preu pot variar segons impostos.

Scroll to Top
Scroll to Top