La gamma Amazfit de rellotges intel·ligents de Xiaomi cada vegada estan cobrant més rellevància. El fabricant xinès ha sabut incorporar a poc a poc noves característiques a aquests rellotges mantenint preus reduïts i sobretot apostant per oferir una autonomia que difícilment poden aconseguir altres fabricants. El nou Amazfit GTR arriba amb 24 dies d’autonomia, un estil més clàssic que mai i autonomia de més de tres setmanes depenent del model. Nosaltres hem estat provant la versio de 42mm i el resultat ha estat molt millor del que s’esperava per a un SmartWatch d’aquest preu.

Xiaomi Amazfit GTR

Curiosament, el primer que ens ha sorprès és el bonic és aquest SmartWatch, estem parlant de l’últim SmartWatch de la família Amazfit, en concret estem parlant del Xiaomi Amazfit GTR. Un rellotge intel·ligent molt similar en funcions a l’ultimo SmartWatch de Xiaomi el Amazfit SmartWatch 2, però amb un disseny molt elegant i una autonomia que impressiona, sens dubte la millor autonomia del mercat.

Xiaomi Amazfit GTR

El Amazfit GTR ha dos models un amb caixa de 47 mm i un altre amb caixa de 42 mm. Amazfit GTR té un disseny circular amb una pantalla AMOLED que pot venir en mides de 1,39 polzades o 1,2 polzades, segons el model. Passa una cosa semblant amb l’autonomia del producte, que varia segons el model escollit. En el mes gran de tots arriba als 24 dies segons el fabricant, el de 42mm es queda en 12 dies pel contrari, segons les proves que hem fet amb la versió de 42mm es queda en uns 10 dies.

Xiaomi Amazfit GTR

Un dels aspectes que més em preocupa d’aquests rellotges, és si es poden mullar, i en aquest cas la impermeabilitat és un altre factor interessant en aquest nou Amazfit GTR. El fabricant xinès ha inclòs protecció contra aigua i pols IP68, per la qual cosa en teoria resisteix una immersio sota l’aigua de fins a 50 metres de profunditat. Per utilitzar-lo en natació és més que suficient i també podem usar-lo diàriament sense treure’ns-per la preocupació que es vagi a mullar.

El disseny sembla prevaler en aquest nou rellotge intel·ligent Xiaomi. Amazfit GTR aposta per dues mides diferents de caixa perquè cadascú esculli el que més s’adeqüi al seu canell. Però hi ha mes. També tenim diferents colors en cada model i corretges especials per a cada un d’ells. De fet, el que nosaltres vam provar venia amb corretja negra, i la canviem per una de cuir donant molt bona impressió, com es pot veure a continuació.

Xiaomi Amazfit GTR

I els dissenys oficials del Amazfit GTR de 47 mm està disponible en acer inoxidable (plata), aliatge d’alumini (negre) i titani (grisenc). D’altra banda el Amazfit GTR de 42 mm ve en negre, rosa clar, plata, vermell coral i una edició especial amb detalls de pedres precioses en la seva esfera. Les corretges són de cuir i silicona, segons el model.

Sobre com usar-lo, el rellotge compta amb dos botons laterals que imiten la corona dels rellotges tradicionals. Un d’ells serveix per “tornar enrere” o apagar el rellotge. L’altre és una tecla de funció per a accés ràpid a activitats esportives o altres opcions personalitzables. Per suposat la pantalla és tàctil, el que resulta d’una gran utilitat ja que ens permet moure’ns fàcilment per les diferents pantalles d’informació i configuració del rellotge.

Pel que fa a les pràctiques esportives, el Amazfit GTR registra tots els passos i activitats que realitza l’usuari durant el dia. També registra el somni automàticament durant la nit. Per a activitats concretes es pot utilitzar el GPS per tal de mesurar la ruta amb millor precisió i realitzar un traçat del recorregut. Ho hem provat fent bicicleta o corrent al mateix temps amb un altre SmartWatch de Garmin i les dades que hem obtingut han estat pràcticament els mateixos, alguna cosa que ens ha sorprès gratament.

Xiaomi Amazfit GTR

Les funcions que ofereix són molt similars al SmartWatch 2. Trobem la tecnologia BioTracker PPG que ens ofereix de forma precisa i ininterrompuda la freqüència cardíaca al llarg del dia. Trobem fins a 12 tipus d’esport com running, natació, esquí, aixecament de peses, bicicleta …

S’agraeix la incorporació d’un xip NFC (cosa que podrem utilitzar per fer pagaments amb el rellotge) i de sensors GPS i GLONASS (aconseguint una millor precisió a l’hora de posicionar-nos, en la versió Lite no té aquestes opcions).

Les millors ofertes per aconseguir el Xiaomi Amazfit GTR mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

Xiaomi Amazfit GTR 47mm

Sense despeses d'enviament o amb les despeses d'enviament incloses en els preus. El preu pot variar segons impostos.

Scroll to Top